Reacties

Een lieve moeder — 17 reacties

    • Het zijn maar 5 woorden, maar ik kan me goed voorstellen dat zo'n zinnetje behoorlijke impact kan hebben. En waarschijnlijk werd het wel met liefde gezegd? Maar het is zeker niet bemoedigend.

  1. Mijn dochter zei het vanavond nog nadat ik voor haar gekookt had bij haar thuis en daarvoor wat boodschappen gedaan had, wat heb ik eigenlijk een mazzel met jou als moeder! Daar doe je het als moeder toch voor ?

  2. Mijn moeder (bijna 91) zei laatst aan de telefoon ineens 'meidje' tegen me. Dat vond ik ook zo ontzettend lief. En ik weet (gelukkig) dat mijn dochter mij een lief mens vindt. En een lieve moeder.

  3. Ik heb geen kinderen maar ik ben moeder van veel huisdieren.
    Mijn eigen moeder heeft me vooral geleerd: 'hoe het niet moet'.
    Met andere woorden en mooi gezegd; ze was niet echt een goede moeder.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder