Reacties

The Pink Stuff ervaringen: maakt het de 6 beloftes waar? — 16 reacties

  1. Bakplaten met ingebakken vet zijn gemakkelijk schoon te krijgen door ze in te smeren met groene zeep. Stop de ingesmeerde bakplaat met een open bakje met ammonia in een dichte vuilniszak en laat minimaal 12 uur staan. De combi van zeep en ammoniadamp laat het ingebakken vet los weken en is daarna heel makkelijk weg te schrapen. Deze methode is ook geschikt voor andere voorwerpen maar NIET voor aluminium of voorwerpen met anti-aanbaklaag.

  2. Inderdaad geen wondermiddel.... maar mijn bakplaat krijg ik als volgt brandnieuw: soda erop strooien (kristalsoda), in oven schuiven , met gieter water tot aan de rand van bakplaat, oven aanzetten, water op bakplaat laten koken en laten afkoelen. Plaat eruit, water afgieten, plaat als nieuw!

  3. Voor de bakplaat gebruiken wij van SQ de oven, grill + bbq reiniger. Eerst op de plaat spuiten en dan een paar vellen vershoudfolie erover doen zodat er geen lucht meer bij kan. Even laten intrekken en de viezigheid is verdwenen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder