Reacties

The Pink Stuff badkamer reiniger: 4 ingrediënten. Do of don't? — 5 reacties

  1. Ik was altijd fan van Cillit Bang, maar vind dat ook wel erg duur. Nu gebruik ik badkamerreiniger van de AH (zal wel een zusje van die van de Jumbo zijn). Werkt voor mij ook prima. En als ik de voegen schoonmaak, doe ik dat met bleek. Werkt voor mij het beste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder