Reacties

Duurzame schoonmaakmiddelen voor milieuvriendelijk schoonmaken — 9 reacties

  1. Volgens mij ben je meer dan de helft vergeten alleen al bij de autoreinigers heb je er diversen
    Bandenreiniger, glasreiniger, autoshampoo, velgenreiniger, muggenspray, dasboardspray, anti-condens en ga zo maar door....

  2. Bizar eigenlijk ja, dat we tegenwoordig zoveel verschillende schoonmaakmiddelen gebruiken. Ik gebruik overigens vooral allesreiniger en een spray voor de keuken en de badkamer. Valt me nog mee.

  3. Toppunt van milieuvriendelijkheid (vond ik zelf ;-)): enkele weken geleden kocht ik een kartonnen container - wel met plastic binnenzak - met 15 liter (!) afwasmiddel van het merk Ecover. (wij wassen met de hand af, want geen afwasmachine). Je kon er een kraantje op monteren, waarmee je steeds een fles vult. Ik vind het super: én goed voor het milieu én heel handig, want ik hoef geen flessen afwasmiddel meer mee naar huis te slepen! Ik kocht het in de webwinkel 'Van haver tot gort'.

  4. Ik vind baking soda echt een alles kunner. Ideaal. Tegenwoordig heb je ook een merk schoonmaakartikelen dat koop je in een kunststof zak, verdunt het met water in een spuitbus, je hebt dus veel minder nodig. Ook heel gemakkelijk. Ze hebben er bijpassende spuitflessen en doekjes bij. Je hebt dus alleen als afval een zakje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder