Reacties

Tea topic: Ga je liever naar de zon of naar de sneeuw? — 11 reacties

  1. Ik ben dol op kou en sneeuw maar we zoeken in de winter altijd de zon op (in Australië) omdat mijn partner artrose heeft en kou verergert de pijn.

  2. Als het om vakanties gaat, dan zoek ik beide niet op. Mijn voorkeurperiode is september/oktober. De zon is dan minder krachtig, maar het is nog wel warmgenoeg om 's-avonds buiten te zitten. Rond deze tijd mijdt ik de zon tussen 11 en 17 uur en zoek ik de schaduw op. Ben nog nooit op een echte zon- of wintersportvakantie geweest. Heb ooit maar 1 uur geskied in het zonnetje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder