Reacties

Wasmiddel Aldi, Lidl en Schlecker beste koop — 6 reacties

 1. Hoi Nicole,
  mijn wasmiddel koop ik bij de Lidl en deze is door Kassa als beste getest. Ik gebruik vloeibaar, omdat bij poeder er nogal eens vlekken in mijn was kwamen.
  Tot nu toe bevalt het mij prima en de prijs is natuurlijk ook prachtig. Tot en met vandaag bij de Lidl 2 flessen formil voor maar 4 euro, dat is mooi meegenomen toch ?
  Een heel fijn weekend en een hele goede moederdag.

 2. Helaas kunnen wij hier niet tegen de wasmiddelen van de Aldi of Lidl (of welk ander merk dan ook) Het enige waar men hier in huis geen uitslag, bultjes of jeuk van krijgt is dus Ariel of Persil..

 3. Wasmiddel maak ik zelf. De helft van een stuk Sunlight zeep en een stukje ossegalzeep oplossen in een liter water. In een jerrycan (vijf ltr,van garage waar wasbenzine in heeft gezeten) doe ik drie liter water en de opgeloste zeep. Bij de witte was doe ik wat soda. En als wasverzachter gebruik ik schoonmaakazijn lavendelgeur van Action. Bevalt me prima.
  Hartelijke groet en tot laters
  Gerrie

 4. hier gebruiken we ecover , tegen gewone wasmiddel kunnen we niet tegen (rode vlekken en jeuk )
  maar de geur steekt me ook nog al vlug tegen van gewone wasmiddelen .
  en net als gerrie maak ik het ook wel eens zelf .

 5. Ik koop meestal Euroshopper vloeibare wasmiddel van de AH. Je kunt het kartonnetje bij het oudpapier doen en het plasticflesje zo lekker plat drukken, neemt weinig ruimte in bij het afval.
  Waspoeder kocht ik ook altijd, alleen wordt het bakje van de wasmachine zo smerig, nou ja, smerig, je weet wel wat ik bedoel. Ik maak het dan wel schoon, maar dat vloeibare spul bevalt me goed en je doet het ook nog in een plastic bolletje ( vond ik ooit in een leeg winkelwagentje :-) ), ideaal.
  Of het wasmiddel nu heel goed werkt, maakt mij niet zoveel uit. De was is schoon en een vlekje hier of daar maakt mij niet zoveel uit. Ik blijf een voorstander van de 60 graden wasbeurt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>