Reacties

Enge trui met dode kat — 16 reacties

  1. Laatste keer dat ik op je blog kom, ik kan vrijwel niets meer van je tekst lezen zonder dat er reclame tussendoor, links, rechts, eronder, erover, flikkerend en bewegend komt.
    Ik klik nooit ergens op dus aan mij heb je ook geen verdienste.
    Laptop met Chrome gebruik ik en ik wil geen andere browser gaan gebruiken.
    Ik klik nog aan of ik melding van reactie op mijn reactie komt anders is het bye bye. Ik heb er genoeg van

  2. Hahaha, die kip vind ik geniaal. De trui is inderdaad een engerd. En terwijl jij 'leuke jurkjes' had geschreven, schotelden mijn cookies me ook weer heel erg leuke jurkjes voor. Niet op geklikt. Applaus.

  3. Ik zie er geen dode kat in,het is maar net door welke ogen je kijkt..en met Temu worden we nu doodgegooid,het schijnt dat ze alle gegevens van klanten doorverkopen en daar dik aan verdienen,daarom blijven de prijzen laag,ik weet niet of dat echt waar is,maar ik heb het gelezen.

  4. Grappig hoe je er op verschillende manieren naar kan kijken. Ik vind de trui vooral schattig. Niet mijn ding, maar wel lief. Temu slaat bij mij meestal wel raak, helaas. Maar dan zie ik weer dat je moet aanvullen tot een x bedrag voordat je kan afronden en dan laat ik het er weer bij... de app weiger ik.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder