Reacties

Glorix O2 uit de handel en over A-merken — 26 reacties

 1. Het is echt super spul! Ik gebruik het om de frituurpan mee schoon te maken.. Echt zò fijn! En natuurlijk ook voor de keukenkastjes en het fornuis. Ik heb het nog maar sinds kort in huis maar ik wil niet meer zonder.
  Ik ben niet zo van de A-,B-, of C-merken, gebruik gewoon wat ik fijn vind. En ik kijk ook vaak naar de prijs. Bedenk nu wel dat ik meer huismerken heb, dan A-merken.

 2. Ik koop veel A-merken... van de Aldi :p Hahaha
  Nee, ik hoef niet perse A-merken, maar merk met bijvoorbeeld wasverzachter dat de geur van een A-merk beter blijft hangen dan die van een B-merk.

  Zelf heb ik Dasty geprobeerd voor de vloer, dat was geen succes. De ontvetter wel!

  • Herkenbaar van de wasverzachters. Ik vind Dasty een heel fijn merk. Vooral de ontvetter en de badkamerreiniger.
   Ik roep het vaker, ik mis de Wibra hier. Hopelijk kan ik er volgende maand in onze oude woonplaats weer eens langs.
   Ik koop soms A-merken en dan het liefst in de aanbieding. Glutenvrije producten koop ik vaak wel het A-merk omdat ik die vaak lekkerder vind. Vooral bij crackers.

 3. Dat ligt eraan wat het is. Dierenvoeders halen wij van goede merken want anders zit er zoveel vulmateriaal in, wat zoveel restproduct geeft ;-)
  Koffie en thee ook A- merk, maar ander eten meestal niet.
  Dan vaak het huismerk, is dat dan een B-merk?
  Van schoonmaakmiddelen vaak A- of B-merk. Ik ken dat dastyspul niet, maar zo te lezen zijn er meer tevreden over.

 4. A-merken koop ik als ik niet zo bekend ben met het producttype. Dan weet ik wat ik ongeveer kan verwachten, en dan experimenteer ik daarna met andere merken van hetzelfde producttype. Dasty heb ik nog nooit ergens gezien, dus daar zou ik echt naar op zoek moeten. Maar ik heb ook geen Wibra, Lidl of Aldi bij mij in de buurt op loopafstand.
  Met eten en dergelijke kijk ik eerder naar wat er in zit, dan welk merk het is.

 5. Mijn voorkeur heeft gewoon dat product wat ik het prettigst/lekkerst vind. Soms is dat een A-merk, soms een huismerk. En als dat geen verschil maakt dan kies ik de goedkoopste.

 6. Ik merk dat ik door de jaren heen makkelijker een A-merk pak. Bij Driehoek groene zeep is het verschil van kwaliteit met de B of C's nogal groot. Het is verder ook gewoonte en het idee dat A beter is dan de rest.
  Over Dasty hoor ik goede berichten. Eigenlijk laten we ons met allerlei schoonmaak- en wasmiddelen en wasverzachters gek maken en betalen we veel voor gebakken lucht. Zo is van de hoeveelheid wasmiddel die fabrikanten aanbevelen de helft meer dan genoeg. Wasverzachter is megaslecht voor het milieu (en schone was ruikt van zichzelf al lekker, zeker als het buiten heeft gehangen).

 7. Alleen ajax limoen als allesreiniger (vind ik zo lekker ruiken), verder afwasmiddel, vloeibaar schuurmiddel, wasmiddel enz allemaal van Lidl.
  Wel heb ik de jerrycans vaatwaspoeder van Sun, omdat Lidl alleen blokjes heeft en dan kan ik het eco programma niet gebruiken.
  Dat vaatwaspoeder koop ik dan in de hamsterweken 2 voor 1. Gaat 2 jaar mee :-)

 8. Haha en wie weet blijkt het toch een A merk in het gebruik te zijn... Ik ben dom, ik ga voor A merken... Waarom? het spreekt mij meer aan.. En ik weet echt niet of het beter of slechter is dan de B of C variant...

  • A-merken hebben doorgaans een goede reputatie, waardoor je als consument het gevoel hebt dat je verzekerd bent van kwaliteit als je het koopt. Zo werkt het in ieder geval bij mij : )

 9. Ik ga altijd voor het goedkoopste merk. Dat is om met het budget uit te komen. Ik moet wel zeggen dat ik af en toe wat biologisch haal (als er wat ruimte in het budget zit, of voor een speciale reden, zoals locale honing voor medicinale doelen). Ik moet wel zeggen dat ik alleen a-thee merk (en bier) heb. Het meeste vraag ik voor Sinterklaas of kerst. Inmiddels heb ik een aardig voorraadje en hoef ik dus niet te halen.

 10. Glorix o2, dreft groen, robn morgenfris wasverzachter, coca cola.
  Dan houdt het wat dat betreft wel op.

  Echter schoenen en kleding, klusmateriaal daar kopen we duurder maar in de opruiming, aanbieding.

  Petra

 11. Eigenlijk koop ik het liefste iets wat goedkoper is dan de A-merken, behalve van sommige producten. Bijvoorbeeld: pickwick thee, coca cola, Nutricia chocomel, die zijn wel lekkerder. Toch koop ik die alleen in de aanbieding, je bent anders veel duurder uit.
  Dasty is trouwens wel een fijn merk, en werkt prima voor mij!

 12. Mmm, voorkeur ligt een beetje bij mij aan het product. Zo kopen we heel veel bij de Lidl en ben ik dus niet echt merken trouw. Voor mijn schoenen heb ik dan wel weer echte Uggs. Het ligt dus erg aan het product en of er goede b merken zijn.

 13. Is Dusty echt een goede vetoplosser?
  Heeft u het al geprobeerd?

  Want kreeg net een mail ,dat Odix ook een vetoplosser ,nu in de aanbieding is bij Zeeman.

  Kruidvat en AH hebben geen Dusty in de verkoop!
  Wordt het misschien uit de handel genomen?
  B.v.d voor antwoord

  • Ik heb gehoord dat de versie van de Zeeman minder goed werkt. Dasty is inderdaad alleen te koop bij de Wibra en dus niet bij de Kruidvat en AH helaas.

 14. Voor veel producten maakt het mij niet uit maar qua schoonmaakmiddelen merk ik dat ik toch het liefst een A merk pak. Nu een tijdje C merken gebruikt maar op de een of andere manier heb ik het idee dat A merken gewoon beter schoonmaken. Wat ongetwijfeld onzin is maar ik hou dus de A merk aanbiedingen wel in de gaten, haha. Dasty vind ik ook niet onder A merken vallen eigenlijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder