Reacties

Prijsmepper: budgetvriendelijke winkel met fijn aanbod! — 25 reacties

  • Klopt de speelgoedbank is hetelfde als de voedselbank, maar dan voor speelgoed! Wij hebben vooral spullen voor de wat oudere meiden en jongens gekocht voor de feestdagen. Dus veel deo, parfum, nagellak, vijltjes, toilettasjes en wat knutselpakketjes.

   Ze hebben er best aardig spul, valt me niet tegen.

 1. Ja die ken ik, ben er laatst in Doetinchem geweest.
  Moet zeggen dat ik er weinig heb gekocht verder en dat ik het niet echt een fijne winkel vind. Beetje rommelig kwam het over vond ik.
  Maar goed, je kan er wel goedkopere spullen kopen en dat is toch fijn als je net iets nodig hebt.

 2. Jaloers! Vroeger zat er eentje in Roermond, eerst bezoek outlet en dan langs de prijsmepper knutselspullen kopen. Helaas is hij nu dicht en in Tilburg zit er geen :-(.

  • Ja, ik heb daar ook last van Yvonne. Je hebt inderdaad de neiging om impulsaankopen te doen in zo'n soort winkel. Maar ik loop er toch graag door : )

 3. Nog nooit van gehoord. Even op hun website gekeken. Er zit er hier ook geen in de buurt. Jammer voor mij, want ik ben dol op dit soort winkels. Beter voor portemonnee ????

 4. Ik vind dit soort winkels altijd wel leuk hoewel ik et niet vreselijk veel koop. Echt alleen strikt wat ik nodig heb en voor cadeautjes. Er zit er eentje in Rotterdam, niet direct om de hoek maar leuk om een keertje naartoe te fietsen. Het winkelcentrum waar het zit ben ik ook in eeuwen niet geweest dus kan im daar meteen even rondkijken.
  Alleen toen ik op de site op 'flyer' klikte kreeg ik er eentje over 'de feestdagen komen er weer aan' oa sinterklaasaanbiedingen. Die zijn er wel weet heel vlotjes bij of zal de it-er ziek zijn? ????

 5. Afgelopen zaterdag waren wij daar. Leuke winkel, alvast kadoverpakkingen gekocht voor moederdag.
  Ook veel paasdecoratie voor bijna niks.
  Ik heb er paasservetten gekocht, die zijn altijd goed.
  Nooit over de datum of zo, haha.

 6. Een winkel om even lekker koopjes te jagen.????????✏️????
  Maar net wat je zegt Let op de kleintjes die worden snel groter ,hi hi.

  Bij ons ook snoepgoed en koffie en pasta,s

  En altijd wel een verrassing te vinden.????

  Fijne zondag ????

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder