Prijsmepper: budgetvriendelijke winkel met fijn aanbod!

prijsmepper

Doetinchem heeft een nieuwe winkel: Prijsmepper. Het is een landelijke keten, met vestigingen in het hele land. Dus misschien zit er ook wel eentje bij jou in de buurt.

Zoals de naam belooft zijn de prijzen van de producten in de Prijsmepper laag. Als ik de winkel zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen dat het een soort mengeling is van Zeeman, Action, Wibra en Kruidvat. Maar dan zonder de kleding. Prijsmepper doet me nog het meest denken aan de Action wat betreft het assortiment en de prijzen. Alleen dan kleiner.

Dit zeggen ze bij Prijsmepper zelf over hun winkel:

‘Prijsmepper is een klantvriendelijke actieoutlet. Het zeer gevarieerde assortiment wordt samengesteld uit restvoorraden van A.S. Watson formules Kruidvat en Trekpleister. Hierdoor tref je bij Prijsmepper een verrassend assortiment tegen nog meer voordeel.’

Wat is er te koop?

Even een greep uit het aanbod van Prijsmepper, dat overigens steeds wisselt.

 • Shampoos (geen kappers shampoo overigens)
 • Doucheschuim
 • Milka repen
 • Paasspulletjes
 • Speelgoed
 • Sportspullen van de Leontien van Moorsel, zoals gewichtjes
 • Schoonmaakmiddelen
 • Dienbladen
 • Interieur spullen
 • Schrijfwaren
 • Tandpasta’s
 • Anti mierenlokdozen
 • Wasmiddel
 • Capri Sonne
 • Deodorant
 • Make-up
 • Haarverf

Prijsmepper: wat is dat voor een winkel?

Wat mij opviel bij Prijsmepper waren de A-merken. De spullen die ze er verkopen zijn bijna allemaal van bekende A-merken. Maar dan voor een fijne lage prijs. Zo verkochten ze Kneipp doucheolie voor 4,- die ik even daarvoor bij de Etos voor 5,95 in de schappen had zien staan.

Ik kan er niets aan doen, maar ik vind de Prijsmepper een leuke winkel. De naam klinkt nogal schreeuwerig en een beetje goedkoop. Maar het is leuk om er rond te snuffelen. Waak wel voor het Action effect! Net als bij de Action heb ik bij de Prijsmepper de neiging om ongemerkt steeds meer in mijn mandje te doen. Dat komt door het aanbod in combinatie met de lage prijzen, waardoor je denkt: ‘Wat maakt het uit, het kost toch bijna niets.’

Prijsmepper: A-merken voor een lage prijs

Als iets goedkoop is, dan roepen veel mensen:

‘Hoe kan dat?! Is er soms sprake van kinderarbeid?’

Maar de producten die verkocht worden bij de Prijsknaller komen uit restvoorraden van A.S. Watson formules Kruidvat en Trekpleister. Het zijn producten die een nieuwe verpakking hebben gekregen, of die zijn overgebleven door overproductie.

Conclusie over Prijsmepper

Ik vind de Prijsmepper een leuke aanwinst in het winkelcentrum. Ondanks de schreeuwerige goedkope naam. Het is er niet zo leuk en innovatief als bij de Flying Tiger, maar zeker leuk genoeg om rond te snuffelen. Je kunt deze winkel het beste vergelijken met de Action, alleen dan kleiner.

Prijsmepper is vooral een aanwinst vanwege de vriendelijke prijzen voor A-producten.

Ze hebben zelfs een eigen website: www.prijsmepper.nl. Daar kun je ook zien of er een filiaal bij jou in de buurt zit.

Ken jij deze winkel? En zo ja, wat vind je er van?

Similar Posts

25 Comments

   1. Klopt de speelgoedbank is hetelfde als de voedselbank, maar dan voor speelgoed! Wij hebben vooral spullen voor de wat oudere meiden en jongens gekocht voor de feestdagen. Dus veel deo, parfum, nagellak, vijltjes, toilettasjes en wat knutselpakketjes.

    Ze hebben er best aardig spul, valt me niet tegen.

 1. Ja die ken ik, ben er laatst in Doetinchem geweest.
  Moet zeggen dat ik er weinig heb gekocht verder en dat ik het niet echt een fijne winkel vind. Beetje rommelig kwam het over vond ik.
  Maar goed, je kan er wel goedkopere spullen kopen en dat is toch fijn als je net iets nodig hebt.

 2. Jaloers! Vroeger zat er eentje in Roermond, eerst bezoek outlet en dan langs de prijsmepper knutselspullen kopen. Helaas is hij nu dicht en in Tilburg zit er geen :-(.

 3. Nog nooit van gehoord. Even op hun website gekeken. Er zit er hier ook geen in de buurt. Jammer voor mij, want ik ben dol op dit soort winkels. Beter voor portemonnee ????

 4. Ik vind dit soort winkels altijd wel leuk hoewel ik et niet vreselijk veel koop. Echt alleen strikt wat ik nodig heb en voor cadeautjes. Er zit er eentje in Rotterdam, niet direct om de hoek maar leuk om een keertje naartoe te fietsen. Het winkelcentrum waar het zit ben ik ook in eeuwen niet geweest dus kan im daar meteen even rondkijken.
  Alleen toen ik op de site op ‘flyer’ klikte kreeg ik er eentje over ‘de feestdagen komen er weer aan’ oa sinterklaasaanbiedingen. Die zijn er wel weet heel vlotjes bij of zal de it-er ziek zijn? ????

 5. Afgelopen zaterdag waren wij daar. Leuke winkel, alvast kadoverpakkingen gekocht voor moederdag.
  Ook veel paasdecoratie voor bijna niks.
  Ik heb er paasservetten gekocht, die zijn altijd goed.
  Nooit over de datum of zo, haha.

 6. Een winkel om even lekker koopjes te jagen.????????✏️????
  Maar net wat je zegt Let op de kleintjes die worden snel groter ,hi hi.

  Bij ons ook snoepgoed en koffie en pasta,s

  En altijd wel een verrassing te vinden.????

  Fijne zondag ????

 7. Het is fijn dat er zulke discounts winkels zijn alleen kom ik er zelden. Ik merk dat er steeds meer van dit soort winkels bijkomen in de binnenstad hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.