Milka reep Action versus Milka reep Jumbo

Rara welke reep is van de Action

Hoewel ik vanwege mijn te hoge cholesterol amper meer chocola durf te snoepen, permitteer ik mij in het weekend toch wat chocola.

Vooral Milka repen met gebroken stukjes noot vind ik erg lekker!

Nou blijken die bij de Action echt aanzienlijk goedkoper te zijn dan bij de Jumbo.

Milka reep Action versus Milka reep Jumbo

Bij de Jumbo kost een Milka reep met gebroken stukjes van 100 gram noot 1,45. Maar bij de Action betaal je voor een GROTERE reep van 125 gram maar 1,15!

Tel uit je winst : )

Leestip

Wat is echt goedkoper bij de Action?

Similar Posts

15 Comments

 1. MIJN MOTTO AL 20JAAR

  PRIJS IS WAT EEN GEK ER VOOR GEEFT !!!!!!!!!!!

  DUS KIJK GOED ROND,
  HET KAN SOMS MEER DAN 50% SCHELEN VOOR HETZELFDE PRODUKT

 2. Bij de Xenos liggen vaak diverse milka-repen van 100 gram voor 1 euro. Helaas vind ik de meeste milka repen flets van smaak en de paar die ik wel lekker vind hebben ze uiterst zelden. Die kan ik overigens ook niet bij supermarkten vinden. Zelf hou ik meer van Duitse chocolade en dan ben ik bij Jumbo met 100 gram voor 59 cent smakelijker en goedkoper uit. Op die manier kom ik nooit van m'n verslaving af. ;-)

  1. Salut heet het. Echt een C-merk, die ik veel lekkerder vind dan die viese verkade-meuk. Aldi of Lidl heeft het ook gehad, maar de laatste jaren niet meer.

   Zag overigens je 100 gr gebroken nootjes van Milka bij de Vomar voor 0,92. Was geen reclame. Dat is per kg exact dezelfde prijs als die van de Action. Zelf hou ik niet van chocolade die vervuild is met nootjes of andere ellende. Was me daardoor niet eerder opgevallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.