Reacties

Milka reep Action versus Milka reep Jumbo — 15 reacties

 1. MIJN MOTTO AL 20JAAR

  PRIJS IS WAT EEN GEK ER VOOR GEEFT !!!!!!!!!!!

  DUS KIJK GOED ROND,
  HET KAN SOMS MEER DAN 50% SCHELEN VOOR HETZELFDE PRODUKT

 2. Bij de Xenos liggen vaak diverse milka-repen van 100 gram voor 1 euro. Helaas vind ik de meeste milka repen flets van smaak en de paar die ik wel lekker vind hebben ze uiterst zelden. Die kan ik overigens ook niet bij supermarkten vinden. Zelf hou ik meer van Duitse chocolade en dan ben ik bij Jumbo met 100 gram voor 59 cent smakelijker en goedkoper uit. Op die manier kom ik nooit van m'n verslaving af. ;-)

  • Salut heet het. Echt een C-merk, die ik veel lekkerder vind dan die viese verkade-meuk. Aldi of Lidl heeft het ook gehad, maar de laatste jaren niet meer.

   Zag overigens je 100 gr gebroken nootjes van Milka bij de Vomar voor 0,92. Was geen reclame. Dat is per kg exact dezelfde prijs als die van de Action. Zelf hou ik niet van chocolade die vervuild is met nootjes of andere ellende. Was me daardoor niet eerder opgevallen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder