Reacties

Wat is er echt goedkoper bij de Action: follow-up — 29 reacties

 1. de action is inderdaad goedkoop, de mensen staan er niet voor niets aan te schuiven
  maar voor mij dient het meestal om seizoensprodukten en papier enz te kopen
  -€en @->- voor jou.

 2. S koopt er weleens knutselspullen. Ze betaald het ook bijna allemaal zelf, dus ik neem het haar niet kwalijk. Verder kom ik er eigenlijk nooit en dat hou ik graag zo.

  Love As always
  Di mario

 3. Action is zeker goedkoper. Kruidvat is dan toch duurder. Ik koop meestal ook vaak bij Action. Nu kom al tijdje niet meer. Bang ben ik. Aan de regels houden heb ik geen zin in. Veilig thuis. Ik mist het wel. Komt ook weer. Broer had toen bij Action snoeischaar meegenomen. Lekker goedkoop. Kost maar 1,99. Gelijk drie meegenomen. Ook handig bos bloemen om te te knippen.

  • Wij hebben in de la altijd een setje fietslampen van de Action die je om het stuur kunt doen, voor noodgevallen. Als 's ochtends ineens de fietslampen het echt niet meer doen.

 4. Oja, je hebt verschillende soorten;). Ik koop zowel de keuken- als de badkamerreiniger. Bij de supermarkt geloof ik iets van drie euro (maar dat is even uit m'n hoofd gezegd).

 5. ha Nicole,

  heb een Action vlak bij, dus ik bof.
  Ga er graag naar toe.
  Gisteren een hor gekocht voor de tuindeur,.
  Ik haal er kwasten en verf, schuurpapier...

  De Action is vast blij met ons.
  En zeker met jou!

  groetjes!

 6. Door de Corona ben ik de laatste maanden niet bij de Action geweest. Vaak staan er te lange rijen voor de kassa en dan ga ik er normaliter al niet in. Voor die tijd kocht ik er regelmatig instant couscous, maar die was de laatste maanden goedkoper bij de Xenos. Heb bij de Action een jaar geleden schoenen gekocht. Mijn voeten zijn te breed en die van hen pastte goed. Zag er goed afgewerkt uit, maar binnen een week was ik door de zolen heen. Volgens mij moet je vooral voor speelgoed bij de Action zijn. Ik zou dan wel goed checken of de hoeveelheid weekmakers acceptabel is. Veel (goedkope) winkels overlappen elkaar qua producten. Denk aan handoeken, die je bij de Action, Hema, Kruidvat, Zeeman, Wibra, Big Bazaar, Blokker, Aldi, Vomar en Lidl kan kopen. De meesten verkopen ook koekepannen. Koffie haal ik bij de Hema net als Lesagne, tompoezen en ondergoed. Vis in blik is erg goedkoop bij de Xenos, maar die hebben het ook vaak niet. Paté en magere knakworst was ook prima bij de Xenos. Koek en snoep kan je ook goed scoren bij de meeste winkels. Toiletspray haal ik dan weer bij Zeeman en m'n Fa-zeepblokken bij Kruidvat. Kruiden haal ik bij de Turkse super. 3x zoveel voor hetzelfde geld en zonder zout. De laatste fietsbanden heb ik bij de Action gehaald. Bij de Hema zijn die iets duurder en bij de fietsenmaker veel duurder, terwijl het huismerk Cordo waarschijnlijk uit dezelfde fabriek in China komt en er geen verschil is. Al deze winkels en nog een berg supermarkten zijn binnen wandelafdtand. In wandel dan ook regelmatig een andere winkel in. En als ze niets van m'n gading hebben, dan wandel ik er moeiteloos met lege handen uit. Koop dus geen meuk welke in niet nodig heb. Hoorapparaatbatterijen zijn ook erg goedkoop bij Action. Alleen bij bulkaankoop zijn ze via wat webshops goedkoper.

 7. Je hebt ook nog wel eens een veel grotere fles dan normaal, die zijn in verhouding nog goedkoper maar passen waarschijnlijk niet bij iedereen in het kastje. Waren de kleurvangdoekjes al genoemd? Zag een vergelijkbaar doosje vandaag bij de blokker voor 2,09 volgens mij zijn die bij Action veel goedkoper.

 8. Voor wie op de prijzen let lijkt me dit een hele nuttige blogpost. Ik zou het nooit zelf bedenken om hier een prijsvergelijk artikel van te maken en vind het heel ingenieus gedaan. Die ketchup tip ga ik onthouden. Wat ik me dan afvraag, is dat dan van een afgedankte partij die niet voor de NL markt bestemd is? Ik kom weinig bij Action maar de keren dat ik er was viel me bij de cosmetica producten op dat het op batches ging die niet voor de Nederlandse markt waren bestemd.

 9. Hé, de ketchup daar goedkoper! Dat is goed om te weten. Ik vermijd de action omdat ik er vanalles koop dat ik niet nodig heb, maar er gaat hier wel een fles ketchup per paar weken door heen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder