Action zonnebrand Zenova: Beste Koop

action zonnebrand

Als ik bij de Action kom, neem ik daar meestal een klein flesje Action zonnebrand mee. Het is van het merk Zenova, en kost maar 1,99.

De reden dat ik tegenwoordig altijd een kleine tube zonnebranmiddel koop, is dat ik de onhebbelijke gewoonte heb om de zonnebrand in de hete zon te laten liggen. Daar wordt de kwaliteit niet beter van. Bovendien wordt zonnebrandcrème minder effectief naarmate het ouder wordt.

Vandaar dat ik zo’n kleine tube handiger vind.

Consumentenbond: Action zonnebrand ‘Beste koop’

Een tijdje terug schreef ik een review over Action zonnebrand. En niet alleen ik ben tevreden over de Action zonnebrand.

De Consumentenbond gaf Zenova Sun spray SPF 30 het predikaat ‘Beste koop’.

Zul je net zien, dat ik de crème had, maar nou ja.

Zenova Sun spray krijgt overigens maar een 6,8. Dat vind ik niet eens zo’n heel mooi cijfer, maar het hoogste cijfer is een 7,1. En dan is een 6,8 zo gek nog niet. Alles is relatief zullen we maar zeggen…

En het milieu dan?!

Qua milieu krijgt deze Action zonnebrand een 5,7. Dit cijfer weerspiegelt in hoeverre ingrediënten een nadelig effect hebben op het milieu. Hoe hoger het cijfer, hoe minder slecht het is voor het milieu. Het hoogste cijfer is een 8,1 van Biodermal Zonnespray hydraplus.

In 2021 won Lidl zonnebrand

Wat is jouw favoriete zonnebrand product?

Similar Posts

13 Comments

 1. ik gebruik geen zonnebrand. Volgens mij heb ik dat niet nodig. Verbranden doe ik niet. Ik word alleen bruin, maar ook niet overdreven.

 2. Ik gebruik niets. Ik verbrand nooit maar ben in no-time bruin. Ik ben ervan overtuigd dat je beste bescherming tegen zon van binnenuit komt en dus met goeie voeding te verkrijgen is.

 3. Al jaren gebruik ik Krdvt solait sunpsray 15 als dagcrème.
  Een huidarts raadde een sunblock aan als bescherming tegen alle weersinvloeden. Bevalt uitstekend.
  200 ml voor 7 of 8 euro is niet goedkoop maar ik doe er minstens een half jaar mee.

 4. Toen ik jong was gebruikte ik zonnebrandolie wanneer ik ging zonnebaden aan de zee.Nu zonnebaad ik nooit meer en gebruik de crème dus ook niet meer.

 5. Ik zit niet zo graag in de zon. Pas na vieren. Dan is het zon niet zo sterk meer. Ik gebruik geen zonnecrème. Deze zonecrème is best wel koopje. Hoe hoge factor is beter voor de huid.

 6. Zonnebrand staat hier altijd jaren op een plankje stof te vangen. Ik gebruik het gewoon niet. Zit niet in m’n systeem. Misschien is zo’n goedkoop flesje voor mij dus ook een goede optie, voor die twee keer per jaar dat ik wél smeer.

 7. Ik heb een middel van de Duitse Aldi Sud, die stinkt niet, plakt niet maar geeft wel vlekken die er niet uit te wassen zijn. Heb besloten dat ik zoveel mogelijk uit de zon blijf want ik kan ook niet zo goed tegen die rommel.

 8. zon is eigenlijk heel slecht voor de huid,het werkt huidveroudering in de hand en je word er gerimpeld van,toevallig heb ik ook die zelfde zonnebrand,de goedkoopste maar wel de beste,deze stond ook in de consumentengids.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.