Reacties

Action zonnebrand Zenova: Beste Koop — 13 reacties

  1. Ik gebruik niets. Ik verbrand nooit maar ben in no-time bruin. Ik ben ervan overtuigd dat je beste bescherming tegen zon van binnenuit komt en dus met goeie voeding te verkrijgen is.

  2. Al jaren gebruik ik Krdvt solait sunpsray 15 als dagcrème.
    Een huidarts raadde een sunblock aan als bescherming tegen alle weersinvloeden. Bevalt uitstekend.
    200 ml voor 7 of 8 euro is niet goedkoop maar ik doe er minstens een half jaar mee.

  3. Ik zit niet zo graag in de zon. Pas na vieren. Dan is het zon niet zo sterk meer. Ik gebruik geen zonnecrème. Deze zonecrème is best wel koopje. Hoe hoge factor is beter voor de huid.

  4. Zonnebrand staat hier altijd jaren op een plankje stof te vangen. Ik gebruik het gewoon niet. Zit niet in m'n systeem. Misschien is zo'n goedkoop flesje voor mij dus ook een goede optie, voor die twee keer per jaar dat ik wél smeer.

  5. Ik heb een middel van de Duitse Aldi Sud, die stinkt niet, plakt niet maar geeft wel vlekken die er niet uit te wassen zijn. Heb besloten dat ik zoveel mogelijk uit de zon blijf want ik kan ook niet zo goed tegen die rommel.

  6. zon is eigenlijk heel slecht voor de huid,het werkt huidveroudering in de hand en je word er gerimpeld van,toevallig heb ik ook die zelfde zonnebrand,de goedkoopste maar wel de beste,deze stond ook in de consumentengids.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder