Reacties

Boekbespreking: Op stap natuur-wandel-doe-boek — 21 reacties

 1. En wat vind ik in onze bieb ??hahaha. Op stap in lente en zomer. Echt ik zat hier hardop te lachen. Maar ik wil ze wel heeeeel graag lezen merk ik.

  margreet

 2. Ziet er leuk uit, ik ga gauw eens kijken. Enig nadeel vind ik meestal wel dat als je niet centraal in nederland woont veel dingen heel ver rijden zijn. En of dat nou zo bevordelijk is voor de rust ;-)

 3. Ik vind de voorkant er uit de verte erg leuk uitzien, zal eens op zoek gaan in de bieb. Maarreh.. de efteling is 1 keer per decennium toch ook
  wel leuk hoor ;-)

 4. niest zo heerlijk dan gaan wandelen ,ver kan ik met mijn spookjes nog niet ( 4 en 2 jaar )
  maar hier achter ons huis zijn velden en een bos ,
  en dat is voorlopig genoeg .
  ook al kan ik niet wacht op een heuse trektocht met rug zak !

 5. Je kwam vorige week even bij me op bezoek. Dank voor je reactie.
  Ja, wandelen is één van de meest eenvoudige manieren van ontspanning en tevens één van de meest doeltreffende. Goed dat er geprobeerd wordt om gezinnen met jonge kinderen daar toe aan te zetten. Als ik ga wandelen merk ik dat wandelen vooral een zaak is van 50-plussers.
  Groetjes :-)

 6. Dat soort boekjes vind ik zó leuk! Hoewel ik daar als kind waarschijnlijk anders over had gedacht:). Wat nou naar buiten? Binnen lekker lezen. Het kwam goed. Inmiddels ben ik heel graag buiten.

 7. Ik denk dat ik zoiets als dit eerder uit de bibliotheek zou halen. De Efteling ga ik sowieso niet meer heen. Ik ben graag in de natuur en hou van dieren. Voor hetzelfde geld ga ik 2 keer naar het Openluchtmuseum.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder