Geoaching: schat gevonden

‘Ik ga éécht niet helemaal naar Westendorp wandelen!’ riep mijn jongste zoon.

Maar vervolgens liep hij ongemerkt toch naar Westendorp op zoek naar de schat, die ons was beloofd op Geocoaching. Aan de hand van de coördinaten vonden we de schat. En het is toch heel anders als je via coördinaten loopt, dan ‘gewoon naar Westendorp’ wandelt!

Geocoaching
De schat gevonden!

Ik geef het eerlijk toe: we vonden de schat dankzij mijn zoon. En een vriendelijke manier die ons zag zoeken.

Wat is geocoaching een leuke en makkelijke manier om tijd met je kind door te brengen, de dagelijkse beweegnorm te halen én te genieten van het mooie weer!

En de volgende neem ik drinken en wat lekkers mee voor onderweg als we gaan wandelen.

Wat doe jij op deze prachtige zaterdag?

Similar Posts

5 Comments

  1. Leuk idee van geocoaching. Ik ging vanmorgen al heel vroeg op weg richting Lelystad naar de ontmoetingsdag van de viltclub. De reis met ov was lang maar onderweg genoten van de zon en prachtige bollenvelden gezien en dat in de Polder. Ik dacht dat je die alleen in Nooord Holland zag !
    Groet Thea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.