Reacties

Goedkoop naar de Efteling? 7 tips en tricks! — 17 reacties

 1. Geen tips helaas. Middelste dochter is er pas naartoe geweest met een kortingsbon van de Kampioen, maar dat kan inmiddels niet meer. Zou er zelf niet naar toe gaan met het hele gezin, mij té... bovendien vindt zeker de helft van alles te eng (waaronder ikzelf..).
  Rij met je man mee en kom een bakkie bij mij doen ;-)

 2. Efteling is fantastisch, ze zullen genieten al laten ze jou tandenknarsend vanwege de toegangsprijs achter.
  Volgens mij is jouw dagelijks leven al een rollercoaster?!

 3. Wat geweldig voor je kinderen, wat zullen ze genieten.
  Het is schrikbarend duur maar de pret en de eeuwige herinnering die ze zullen hebben..... onbetaalbaar.
  En dat geldt voor mama ook, een heerlijke dag voor jezelf met aan het einde van de dag een paar kinderen aan tafel die onder het eten van moeders lekkere maaltijd honderduit vertellen ;)
  Fijne dag allemaal!!

  Groetjes Isabelle

 4. Dochter van 5 is hier ook een echte pretparkganger :) Dit jaar weten we niet of we gaan, omdat ik zwanger ben en manlief niet van achtbanen e.d. houdt (nee, zelfs niet die voor een 5-jarige geschikt zijn).

  Afgelopen jaar zijn we wel naar Hellendoorn geweest, achteraf was dat het het geld wel waard (wel met korting uiteraard), want ze is nog steeds even enthousiast als ze het over die dag heeft :)

  De efteling willen we hier ooit wel naartoe, maar dan alleen als dochter ook overal in zou mogen, anders is het me het geld niet waard :)

 5. pppfff met vijf kinderen is alles duur. Als je nu eens 1 van de vijf verkoopt en daar de kaartjes van betaalt? Dat zal zeker schelen in de prijs :D

 6. Hi. Ik heb wel een tip! Ik (moeder van 2 jonge kinderen) zat met hetzelfde probleem. Als je met je gezinnetje naar een pretpark wil, ben je al snel 100 euro kwijt en om nou elke keer uren te gaan zoeken waar de beste aanbieding is, had ik geen zin in.

  Maar goed: wat jij hebt gedaan (alle acties optellen en dan kijken wat er onderaan de streep overblijft, kan je tegenwoordig ook online doen..tenminste: op http://www.tikata.nl doen ze het voor je :) Je vult in wat je allemaal hebt liggen aan spaarpunten en je ziet direct wat dan de beste aanbieding is...mij heeft het in ieder geval 50 euro bespaard op een bezoek aan Drievliet :)

 7. Toen ik een jaar of vijftien was, vierde ik vakantie in Loon op Zand bij een vriendin van mijn moeder. De zoon des huizes wist een gat in het hek. Dus toen was het gratis. Maar ik weet nog dat ik me niet op mijn gemak voelde. Maar dat kan ook komen omdat hij me steeds probeerde te zoenen...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder