Reacties

Wat is jouw favoriete pretpark? — 17 reacties

 1. Ik moest gelijk lachen toen ik je vraag las, vond ik zo niet bij jou passen maar bleek een vraag van je theezakje. Mijn favoriete pretpark is mijn eigen tuin met mijn beestjes, plantjes, koffie, hond en mijn man. Liefst mijn nepkleinkind erbij dan is de pretpark compleet. Ze komt morgen weer. Jippie en het kost geen cent of benzine.

 2. Geen. Ik houd er helemaal niet van. Ik ben ooit naar Disneyland Parijs geweest. Man, wat een ellende vond ik dat. Maar als het dan toch moet; dan maar de Efteling inderdaad.

 3. Geen pretpark meer aub: na een carrière van 40 jaar In het basisonderwijs ben ik te vaak op schoolreis in pretparken geweest. Geef mij maar een dagje Hoge Veluwe of zo.

 4. De Efteling , daar ben ik een paar keer geweest, samen met mijn zoon. We bleven dan twee nachten slapen in zo'n appartement. Helemaal in Efteling stijl. Hij vond het geweldig en ik ook. Terwijl ik echt nooit naar andere pretparken zou gaan. Sprookjesbos en Droomvlucht waren favoriet.

 5. Vroeger vond ik Walibi echt helemaal fantastisch. Disneyland Parijs vond ik ook wel bijzonder om eens te zijn geweest. Slagharen en Drievliet zijn trouwens ook leuk en wat kleinschaliger. De Efteling is natuurlijk altijd mooi. Nu ben ik niet meer zo van de pretparken, mijn lichaam wordt niet zo blij van al die attracties.

 6. Pretparken en kermissen zijn aan mij niet besteed. Vooral overal in een rij staan trekt mij helemaal niet. Als Opa en Oma betaal je je overigens blauw aan entree en gaat vervolgens nergens in.

 7. Mijn schoonmoeder was gek op pretparken en op haar verjaardag organiseerde ze voor kinderen en kleinkinderen een bezoek aan een pretpark. Ik haat pretparken maar wilde geen spelbreker zijn. Zodoende kwam ik in de Efteling, (toen nog) ponypark Slagharen, Drouwenerzand, Hellendoorn, Appelscha, en ik ben vast wel een paar vergeten.

  Geen voorkeur, allemaal vreselijk!

 8. Ik ben nog nooit naar een pretpark geweest, deels omdat dat in mijn jeugd nog niet echt bestond, wel grote speeltuinen. En later heb ik er nooit de behoefte aan gehad, ik hou niet zo van drukte en herrie.

 9. Hm, ik heb in mijn leven maar weinig pretparken bezocht en ik heb niet het idee dat ik iets mis;). Een favoriet kan ik dus niet kiezen, maar ik zie hier dat de bibliotheek ook geldt als pretpark, dus die kies ik dan:).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder