Reacties

Knäckebröd: Wasa versus huismerken — 12 reacties

 1. Zelf at ik het weleens bij het brood, niet als vervanging en vond wasa altijd de lekkerste. Ik had een speciaal plastic doosje waar je ze in kon bewaren. Nu eet ik glutenvrij en zijn ze uit den boze.

 2. Ik vind de volkoren van Wasa heel lekker (bruine pak) maar eet ook rustig de crackers van de euroschopper (0.37) als kan je dat bijna geen knackerbrod noemen ;) (ziet er uit als karton hihi)
  En de eigen merken vind ik inderdaad ook vaak hard, je schuurt bijna je tanvlees er mee open en hebt het idee dat de buren 3 huizen verderop nog horen dat je aan het lunchen bent.

  Ik eet trouwens meer knackerbrod dan gewoon brood, ben er dol op.

  Groetjes Isabelle

  • Ik vind de Fjord knackebrod ook erg goed. Te koop bij onder andere de Poiesz. Erg goedkoop en lekker.

 3. Ik eet altijd van die luchtige crackers. Wel van het huismerk. Ze zitten in een trommeltje dat ik echt al eeuwen heb. Ik ben erg gehecht aan mijn cracker-trommeltje...

 4. Je specifeert niet wat voor vet erin zit, maar ik neem aan dat het palmvet is. Ik neem dat zo min mogelijk, dus laat ik vrijwel alle knacjebrod liggen. Maar ik eet wel de crispbread volkoren Crackers van de Lidl. Beetje zoeken vaak, want niet elke keer zitten de dozen volkoren er tussen. Als alternatief de Tastino thin crisp. Maar ik eet het niet als vervanging van brood, meer als extraatje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder