Jumbo bloemen en 'vaasgarantie' review

jumbo bloemen en vaasgarantie
Hoe vind je mijn mooie Jumbo bloemen?

Ik ben dol op verse bloemen op de keuken- en salontafel. Maar het is een luxe die ik me niet zo vaak permitteer. Zo nu en dan staat er een bosje in een emmer bij de kassa van onze buurtsuper voor maar 0,99 cent, en die neem ik dan mee naar huis.

Maar in het weekend verrast mijn man mij nog wel eens met een bosje Gerbera's, want daar ben ik dol op. Niet dat gedoe met allemaal blaadjes en struikgewas, maar gewoon, pure bloemen! Een paar weken lang kocht hij op de zaterdagmarkt een bosje voor me, dat dan bij thuiskomst al treurig de koppen liet hangen.

Jumbo bloemen: Gerbera's van de Jumbo

Dus toen hij op een vrijdagavond thuiskwam van de Jumbo met een kittig bosje Jumbo bloemen, was ik aangenaam verrast. Sterker nog: ze zijn vandaag negen dagen 'oud', en ze zien er nog steeds uitstekend uit. Kijk maar op de foto, die ik vandaag maakte!

Jumbo bloemen garantie:  1 week vaasgarantie

En toen ik van mijn man ook nog eens hoorde dat de Jumbo een week garantie geeft op hun bloemen, en dat dit 'vaasgarantie' heet, was ik zwaar onder de indruk. Voortaan kunnen ze het op de markt wel schudden wat mij betreft. Ik koop mijn Gerbera's alleen nog bij de Jumbo!

Zeker als ik een bosje bloemen cadeau doe, want dan weet ik tenminste zeker, dat ze nog een week mooi staan te zijn.

N.B. Greetz bloemen hebben zelfs een vaasgarantie van 8 dagen.

De Jumbo bloemen, twee weken na aanschaf

een beetje vermoeid misschien, maar nog steeds prima!

Schermafbeelding 2011 03 20 om 09.16.09

Jumbo bloemen die duurzaam zijn: bosje tulpen Jumbo

Als je het milieu belangrijk vindt, dan zit je meestal wel goed met tulpen. Een bosje tulpen van de Jumbo kost nu zo'n 2,95. Speciaal voor Koningsdag kun je ook oranje tulpen bij Jumbo bestellen!

jumbo bosje tulpen

Leestips

Bloemetje

Koop jij vaak verse bloemen?En waar?
En ken jij 'vaasgarantie'?

Similar Posts

11 Comments

 1. Ik ben dol op bloemen en heb dus altijd iets bloeiends in huis staan,en hier in de bollenstreek kost een bosje narcissen of tulpen etc echt vrij weining en zijn altijd vers en staan ongeveer 10 dagen.(de ene keer wat langer dan wat korter)
  Ik koop zomaar nooit bloemen bij de supermarkt nu ik erover nadenk.Maar 99 cent lijkt me een koopje voor een bosje bloemen.

 2. Ik koop meestal mijn bloemen bij een kraam die alleen op zaterdag in het winkelcentrum staat.
  Ook daar ben ik erg tevreden over, koop de laatste weken daar steeds mijn tulpen en die staan minimaal 1week en dat is voor tulpen ook een hele prestatie.

  Groeten Herma

 3. Er zijn plaatsen waar de bloemen na een paar dagen al zielig zijn en er zijn plaatsen waar ze weken blijven - jammer genoeg is hier niet echt een lijn in te trekken. Ik krijg zo ongeveer één keer per jaar bloemen, maar vindt er niets aan, net omdat ze zo snel verslensen - geef mij maar een plantje !

 4. Ik koop zelden bloemen, omdat ze zo snel verwelken. Mijn vensterbanken staan vol orchideeën, die om de beurt bloeien. Wanneer ik bloemen cadeau krijg, probeer ik ze zo lang mogelijk goed te houden. Zelfs de laatste paar bloemen uit een gemengd boeket krijgen een herkansing in een kleiner vaasje.
  Ik geniet van alle kleuren in onze tuin. Er knallen al weer diverse gele en roze boeketten op stam. :o)

 5. Hier nog een bloemenmie :)
  Ik koop af en toe wel een bloemetje
  maar meestal iets dat achteraf terug de tuin in kan...zo heb ik er
  twee keer plezier van!
  Toen ik je logje las moest ik weer
  aan dat mopje denken....
  Een klant kocht een boeketje bloemen in de bloemenwinkel en een
  dag later lieten die al hun kopjes
  hangen! Toen ze terug ging om
  hierover te klagen zei de bloemist
  doodleuk: Oh dat is raar , ze hebben nochtans als veertien dagen
  mooi gestaan in de winkel!
  liefs

 6. Ik koop ze af en toe, vind het heel gezellig, maar in een krappere week geef ik er liever geen geld aan uit, dan ga ik voor het hoogst noodzakelijke. Meestal koop ik ze bij de C1000 of Lidl, een week staan ze dan altijd wel.

 7. Ik koop ook regelmatig een bosje bloemen. Soms krijg ik ze ook, heel lief. Maar als ik ze zelf gekocht heb en het eigenlijk qua budget wat minder uit kwam roep ik thuis dat ik de vijftigste bezoeker was... En dan krijg ik meewarige blikken en als commentaar:"jaja"......

 8. ik koop vaak bloemen bij de bloemenwinkel. Ik koop graag bij een kleine particulier en nee bij de jumbo nog nooit. Ik heb een hekel aan de jumbo, zo'n dure winkel met een slechte service. Probeer maar eens je vijfde in rij kar te krijgen, dat kan je vergeten....

 9. ik werk in een bloemenkraam en heb dus iedere week verse bloemen in huis..Heerlijk!
  Bloemen moeten gewoon een week kunnen blijven staan, alleen bij rozen kan het nog wel eens verschillen. Overigens maakt de plek waar je ze thuis neer zet ook heel veel uit.
  Vaasgarantie kunnen ze makkelijk geven, er zijn weinig mensen die terug komen met bloemen in de supermarkt..

 10. Ik koop zelf geregeld bloemen ook bij de buurtsuper. En gerbera's staan meestal erg lang, maar wat je nog extra kan doen is een paar druppels chloor is het water doen. drie druppels voor 1 liter is genoeg. En bij tulpen als je ze graag rechtop houdt, kun je ze verpakt in papier, of krant een nachtje in een vaas zetten. Zo heb je meer plezier van je bloemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.