Blarenpleister van de Wibra review

blarenpleister
Ik ben nogal gecharmeerd van blarenpleisters, want ik ben wat voeten betreft net de prinses op de erwt. Het minste of geringste doet me pijn, en veroorzaakt blaren. Niet voor niets ga ik door het leven op een combinatie van Uggs en Birkenstocks!

Blaarpleister zie je nauwelijks zitten, en ze zijn net een tweede huid. Helaas zijn ze vrij duur, dus toen ik ze bij de Wibra zag liggen voor maar 1,99 was ik meteen verkocht. Het doosje bevatte vier grote blaarpleisters, en twee kleine.

Ter vergelijking: een blarenpleister van Compeed kost per vijf stuks 6,45.

BlarenpleisterWibra slechte kwaliteit

Helaas kreeg ik waarvoor ik had betaald, en dat was niet veel soeps. Tijdens het hardlopen was ik pas tien minuten onderweg toen ik voelde dat de pleister op mijn hiel aanstalten maakte naar mijn knie te reizen. En toen ik voelde bleek hij helemaal opgekruld, en dus waardeloos geworden.

Hema blarenpleister

Hema blarenpleisters zijn wellicht ook een goede optie. Je hebt er 6 voor maar 4 euro!

hema blarenpleister

Mijn conclusie over de Wibra blaarpleisters

Soms is goedkoop inderdaad duurkoop, want wat heb je aan ‘reizende’ blaarpleisters.

Voortaan toch maar weer blaarpleisters van Compeed!

Lees ook mijn post over Dasty. Wibra is beroemd om deze gele ontvetter!

Leestips

Wat voor soort pleisters koop jij het liefst? Van die kant en klare, of de soort die je zelf nog moet knippen?
Waar let je op bij de aanschaf van pleisters?

13 Comments

  1. Anonymous
  2. Mariet

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh