Reacties

Life hack: als je geen pleisters in huis hebt — 27 reacties

 1. Dank je wel, ik moet inderdaad nieuwe pleisters hebben. Ik heb mij vorige week in mijn duim gesneden met de kaasschaaf. Inderdaad, brrr. Het gaat goed hoor maar ik wil niet ergens blijven hangen aan het haakje wat nu is ontstaan. Daarom doe ik er elke dag, na het douchen, een schone pleister op. Zo kan het lekker doorgenezen. Doosje is bijna leeg. Ook moet ik lippenpommade. En een massagehandschoen en een scrunche, om 's nachts mijn haar in te doen, dat heb ik ergens gelezen. Groetjes.

 2. Over het algemeen heb ik gewoon pleisters in huis, verschillende soorten en maten zelfs, hahaha van hansa Plast meestal, als ze in de aanbieding zijn, heb ook weleens kruidvat eigen merk of zo gehad, maar dat blijft meestal niet zitten! als je doorgaat in de keuken, 1x ff je handen weer spoelen of wassen, en weg pleister, maar soms is de bloeding dan nog niet over dus... hansa plast krijg je er meestal met moeite af en kun je makkelijk tot ver na koken erop laten zitten.

  X

 3. Ik heb van Action de blauwe doosjes daar zitten goed betaalbaar van die grote flappen in. Die gebruikte ik van de zomer toen ik mijn wreef kapot had. Zweet, water, slippers en blijven zitten. De vingerpleisters van Kruitvat zijn goed blijven ook gewoon zitten.

 4. Slimme oplossing. Zelf heb ik de wereld aan pleisters. Zelfs nog een strook waar je per keer op maat kunt afknippen. Met Liesbeth eens. Kruidvat heeft uitstekende pleisters.
  Aardbeien in februari?

 5. We hebben de pleisters in huis vooral voor kleindochter. Dus zijn het bedrukte pleisters met Donald Duck en consorten... Merk moet je me niet vragen. Overigens heb ik ook een goed gevulde EHBO doos in huis, voor de zekerheid.

 6. Ik ben op zijn zachts gezegd een beetje een rampspoed met messen en scharen en ook met hete pannen Ik heb dus altijd pleisters ,ook zwaluwtjes rolletjes verbandgaas en ontsmetting middel in huis .

 7. Nou nieuwe schilmesjes zijn altijd vlijmscherp.
  In de bouw is schilderstape en een papierenzakdoekje de oplossing als je er snel bij moet zijn.
  En ook nog steriel. Hans

 8. Wij hebben altijd wel pleisters in huis. Hansaplast en dan van die witte, voor de gevoelige huid. Ik heb trouwens ook pleisters van de Hema in huis. Daar staat ‘au’ op. Vind ik leuk 😄

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder