Reacties

Nep Lego: BanBao politieauto — 6 reacties

  1. Bedankt voor jullie review!! We hechten veel waarde aan dergelijke feedback.

    Wij werken hard aan het verbeteren van onze producten, op het moment zijn we al druk bezig met het produceren van nieuwe gebruiksaanwijzingen.

    Hartelijke groet,

    BanBao Europe

  2. Hoe komt u hierbij. Dit is 0,12 cent per blokje verschil bijvoorbeeld tussen BanBao en lego. rekening houden met dat in een doos om een leuk wagentje te bouwen vaak aardig wat blokjes gebruikt moeten worden een groot bedrag dus.

  3. Laat ik mij mild uitdrukken......ik noem verschijnselen als BanBao en al die andere fakers een verkettering van een speelgoed waar hele generaties mee zijn opgegroeid. Lego mag van mij op de lijst van werelderfgoed en alle namaak moet met een gangetje van de markt af gedonderd worden.....

  4. Als je het hebt over 0,045 CENT heb je het dus over een duizendste deel van 45 cent. Dit moet je dan ook omschrijven als: 0,45 EURO of gewoon 45 cent. Zoals het nu omschreven wordt is het niet 12 cent goedkoper per blokje maar 0,012 cent en dat is een heel ander verhaal. En dat voor een hooggeschoolde moeder, pfft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder