Reacties

Bloemen: Hoe vind je mijn trosanjers? — 24 reacties

 1. Ik vind ze mooi jou anjers …en ik hou van bloemen…ik kan niet zonder…maar ook ik heb hier en daar in huis kunstbloemen…raar maar waar…..maar voor weinig kun je ook gewoon bij de bloemist slagen hoor met de tegenwoordige stijl…ik koop meestal 5 tot 7 bloemen en dat staat zo leuk in een vaas…en dan ben ik weer helemaal blij blij…fijn weekend dikke knuffel liefs van mij 🍀❤️🍀🐾

 2. ik heb een betere oplossing, zet gewoon bloemen in de tuin en pluk die als ze gaan bloeien. Als je een beetje verstandig aanplant heb je je er heel lang plezier van.

 3. Als ik een bos bloemen voor iemand koop kijk ik naar de staat van de bloemen en ik koop wat ik bij die persoon passen vind. Op duurzaamheid let ik dan niet.
  Voor mezelf koop ik zelden bloemen.

 4. Trosanjers vind Ferry zo mooie bloem. IK vind wat minder. Ik heb liever andere bloemen. Gerberas's vind ik prachtig bloemen. Bij jou ziet goed uit. Ik heb ook kunstbloemen in huis. Kleinere soort. Fijn weekend.

 5. Mooie anjers! Wanneer ik een zeldzame keer bloemen koop neem ik ze ook, altijd zo minn mogelijk geopend.
  Je hebt een grote tuin, dus zou het een idee zijn om een plekje te voorzien om wat snijbloemen te zaaien? Als je houdt van gerbera's zijn zinnia's misschien een goede keuze voor in de tuin. En zonnebloemen, het zaad kost haast niets.
  En wat dingen die in de winter mooie zaaddozen of takken geven zodat je die ook binnen kan zetten in plaats van bloemen? En wat struiken met bloeiende takken om te knippen?
  Ik snij de hele winter bijvoorbeeld takken van de toverhazelaar.

 6. Als je ze zelf mooi vind, maakt het eigenlijk niet uit wat een ander er van vind.
  Maar een compliment verdienen de tros anjers wel, maar ook de verzorging. Hans

 7. De trosanjers zijn prachtig! Ik houd er ook van. En ze staan vaak heel lang! Ik las net op internet dat je ook fairtrade-bloemen kunt kopen... dat is dan misschien ook een idee...

  groetjes, Alice K.

 8. Sinds we veel dierbaren zijn verloren, is mijn liefde voor bloemen minder geworden. Ik vind de vergankelijkheid soms moeilijk te verdragen. Daarom hebben planten mijn voorkeur.

 9. Ik houd niet van bloemen in een vaas. Als ik bloemen cadeau geeft zijn het meestal tulpen omdat ik die zelf leuk vind. Ben ik per ongeluk toch heel duurzaam bezig!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder