Reacties

Vooraanzicht huis veranderen? 3 tips! — 21 reacties

  1. Wat grappig dat je vaak een gezicht ziet in de gevel van een huis. Zo heb ik het nog nooit bekeken. Mijn vooraanzicht kan niet veranderd worden zonder toestemming van de VVE, dus dat is iets waar ik niet over na hoef te denken;).

  2. Ik vind de entree van het huisje met de blauwe deur heel mooi. Alleen vrees ik als ik hier potten zet dat ze gestolen worden. Ik heb helaas niet echt een voortuin. wel poets ik regelmatig mijn raam en de deur. Zo blijft het toch netjes en ziet het er goed uit.

  3. Leuk hoor, vooral die ene met blauwe deur. Bij ons is het best lelijk allemaal haha maar ik vind het zelf niet zo heel erg belangrijk. Ik kijk liever uit op een huis met mooi vooraanzicht.

  4. Je hebt mooie foto's gebruikt! Die met het rieten dak vind ik erg mooi (het huis uit mijn jeugd had ook een rieten dak).
    Ik ben wel tevreden met mijn voortuin / pad / deur. De deur en inkom zijn vanop de straat niet te zien.
    Een pad van gebakken klinkers, dat wat slingert, met begroeiing die tot over het pad hangt, met vooraan een rode beukenhaag en dan wat gras met 2 kersenbomen, dan weer een haag (haagbeuk) en daarachter een leuk stukje tuin met bloemen, voorjaarsbloeiers, en een toverhazelaar en bamboe, en boven de voordeur hangen kabels gespannen tussen de muren en daar klimt kiwi en druif overheen, er hangen enkele windgongen en er is ook een verscholen zithoekje. Ik heb er veel aandacht aan besteed omdat er een keukenraam en een woonkamerraam op uitkijkt, en door de hagen zie ik de huizen aan de overkant van de straat niet

  5. Wat mooie foto's. Ik kan zelf niet veel doen omdat ik in een appartement woon. Wel heb ik vorige zomer geijverd voor het laten herschilderen van het houtwerk wat gelukkig gebeurd is. Het gaf een slordige indruk vond ik

  6. Wij hebben een gehuurd appartement dus mogen er niet zo veel aan veranderen. Zorg wel altijd dat spinnenwebben worden weggehaald en dat er in de lente planten en bloemen staan (+ goed onderhouden). En uiteraard naambordje, deurmat, houten vlondertjes, plantjes..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder