Reacties

Hoe groot is jouw woongenot: 13 criteria! — 8 reacties

 1. Ik vind het moeilijk om een cijfer te geven, maar ben over het algemeen tevreden met mijn woonplek. Ons huis staat op een prachtig plekje, je bent zo bij relatief grote steden, het is er heerlijk rustig en je hebt weinig/geen overlast van buren. Aan de andere kant mis ik wel contact met andere mensen (niet dagelijks bakkies koffie doen, maar zo af en toe...) en zit je als het er op aan komt natuurlijk wel wat verder van de bewoonde wereld af.

 2. Zeer tevreden, ik hou zo van mijn rust en ruimte.
  Wat dat aan gaat ben ik niet zo sociaal, maar ik denk altijd je hoeft iedereen toch niet te vriend te houden. Als de buren hulp nodig hebben kunnen ze hier altijd terecht. Ze wonen op een halve km bij ons vandaan.

 3. Ik ben ook hartstikke tevreden met de plek waar wij wonen. Ben gesteld op rust en ruimte. Als ik drukte, winkels en sociale contacten wil kan ik zo de stad in (7km)

 4. OIk geniet van de buurt waar ik woon. Als ik opeens erachter kom dat ik geen macaroni meer heb, haal ik het ff bij de buren. Andersom doen ze het ook bij ons. Veel groen, winkels niet ver. Veel kinderen. Gewoon super.

  Goed onderwerp. Complimentje.

 5. Wij wonen hier superrustig in een dorpje met 2500 man met de eerste stad (stadje) 8 km verderop. Hier rijden auto's ook soms zo hard, maar gelukkig is er weinig verkeer en voor onze deur alleen bestemmingsverkeer. Ik heb alleen maar aardige buren (en buren die hun tuin stofzuigen, hoe raar is dat) en allemaal leuks relatief dichtbij. En een boerderijwinkel, imkerij, sparretje en kringloopwinkel op een kilometer afstand.
  En het stikt hier van de kleine kindjes. Pestkindjes heb je overal... Hoewel mensen hier denk ik eerder elkaars kinderen durven aan te spreken op ongewenst gedrag als ze het zien en de controle dus groter is..

 6. ik woon hier ook heerlijk op een hoek.wel met de lichtdoorlatende rolgordijnen altijd naar beneden voor glurende buren en langslopende mensen die echt recht naar binnen gapen.fijne buurtjes en plek voor de jongens om buiten te skate

 7. Tja, euh, als ik vandaag een score moet geven, zal het niet best zijn denk ik ... We zijn nu 2 jaar geleden verhuisd naar het platteland, maar ik mis mijn oude woonplek nog steeds. Het huis niet zo, maar echt de omgeving en de mentaliteit van de mensen. Van mij mogen ze zo dit (nieuwe) huis oppakken en in mijn oude omgeving neerpoten, maar ja, dromen ...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>