5 x kunstbloemen Action: super mooi : )

kunstbloemen action

Kijk eens wat een prachtige kunstbloemen van de Action ik kocht!

Ik had ze al een paar keer eerder in de winkel gezien, maar telkens braaf genegeerd.

Maar toen ik ze voor de vierde keer zag, besloot ik deze kunstbloemen van de Action te kopen, want ik vind ze echt heel leuk.

Kunstbloemen Action: 'Bloemen in vaas'

Op de website van de Action zijn ze te vinden onder de noemer 'Bloemen  in vaas' wat ik vind klinken als een kostbaar stilleven! Ze kosten 1,52 per stuk.

Op het witte kastje of voor het keukenraam

Ik vind ze mooi op het witte kastje, maar ook voor de keukenramen.

kunstbloemen action

Ik koos zoveel mogelijk verschillende kleuren, want ik houd van fleurig!

kunstbloemen action

En omdat ik toen tóch moest afrekenen, nam ik ook nog een mooie kunststof hangplant mee voor aan de houten rozenboog die mijn man maakte:

kunstbloemen van de action

Er zat geen handig ophanghaakje aan deze kunstbloemen, maar dat heb ik opgelost met een pittoresk stukje touw! Ik vind het er heel leuk uitzien.

Wibra kunstbloemen

Dit kakelbonte boeket kostte me 5 euro, met dank aan de Wibra.

Wibra kunstbloemen

Nog meer kunstbloemen

Dat is er langzaam maar zeker in geslopen. Een tijd lang heb ik mij verzet tegen nepbloemen. Omdat ze nu eenmaal nep zijn. Maar zo nu en dan viel ik voor een lief viooltje, of voor een romantisch rozenboeket. En de kinderen geven me ook graag een nepbloem van de Wibra voor Moederdag. Ze weten dat ik dit altijd mooi vind.

Op een gegeven moment heb ik toen besloten: 'Als ik die nepbloemen nou gewoon eens beschouw als ornamenten in huis? Zoals andere mensen snuisterijen hebben, zo heb ik nepbloemen.' Sindsdien heb ik mij helemaal verzoend met mijn nepbloemen.

Hoe koud en guur het buiten ook is, mijn nepbloemen staan er altijd vrolijk en opgewekt bij.

Galerij van bloemenweelde

Ik ben het huis doorgegaan met mijn fototoestel, en heb al mijn nepbloemen gekiekt. Hier onder een galerij van mijn bloemenweelde.

Schermafbeelding 2014-01-29 om 11.14.30
Losse roos uit rozenboeket geknipt
Stoffen bloemen
Weelderig boeket
kunstbloemen
Cadeau van mijn 15-jarige dochter
nepbloemen
Spontane Viooltjes
kunstbloemen
Boeketje kakelbont

Wil je liever echte bloemen? Denk dan eens aan Greetz bloemen.

Zie ook mijn post over onze Amaryllus bol van de Kruidvat.

Leestips

Bloemen die altijd mooi blijven zijn.... LEGO bloemen!

Huisvlijt bezoekers over kunstbloemen

 • Ik heb zelden echte bloemen in huis, hooguit een paar bolletjes en een orchidee, verder heb ik wel nepbloemen staan,maar dan wel van een goede kwaliteit en bijna niet van echt te onderscheiden,natuurlijk zou ik liever echte bloemen hebben,maar vind ze veel te duur over het algemeen. (Johmar)
 • Ik heb er ook een aantal van in de huiskamer en voor de eeuwigheid bijven die fris en bloemig en je ziet tegenwoordig bijna geen verschil. Wat bloemen betreft ga ik voor nep! Af en toe gaan ze onder de kraansproeier om ze weer een fris uiterlijk te geven en klaar is kees. (Azalaia)
 • Jouw spontane viooltjes hebben bij ons een andere naam! Het zijn namelijk anemoontjes. Ik heb een prachtige bos nep-rozen op een plek waar geen echte bloem of plant kan staan! (Thea)
 • Hier ook een verzameling kunstbloemen in huis. Die blijven tenminste mooi. Met een bis bloemen maak je mij niet echt blij, dan liever nog een plantje dat daarna naar de tuin verhuist. Van lelijke die we van mijn mans overleden oma hebben en daarom in de woonkamer staan tot een paar tulpen op het toilet en een orchidee naast de tv. (Linda)
 • Zelden koop ik bloemen. Meestal zoek ik iets in de tuin. Alleen in de winter is er niet zoveel te vinden. Nepbloemen nee die heb ik niet. Ja boven staat een vaas met nepbloemen gratis meegenomen anders Toevallig heb ik hier nu twee ruikers in huis staan. Hoewel toevallig ;) ? Ik kreeg mooie roosjes voor valentijn van mijn echtgenoot en nog eens een ruiker twee dagen later van mijn mannetje omdat hij een optreden had en na de voorstelling een mooie bos bloemen kreeg. Ik hou niet zo van nepperds maar koop ook nooit voor mezelf een bosje bloemen. Wel voorjaarsbolletjes of primulaatjes….die kunnen achteraf terug de tuin in….zo heb ik er nog jaren plezier van….Voor op het kerkhof kochten wij al wel eens een klein bloempotje met (nepperd) lavendel …..het leken net echte bloemetjes….Wij wonen ver van de laatste rustplaats van mijn mans familie en zo staat er toch iets fleurigs tussendoor. De konijntjes durven daar ook regelmatig aan de bloemetjes eten….zelfs deze lavendelplantjes (van plastiek) hadden ze geprobeerd ;) De stukjes lagen er achteraf nog ;) heel veel liefs en fijne dag (Vergreetmenietje)
 • Geen nepbloemen voor mij, ik hou heel veel van bloemen, ik koop ze bijna nooit want er valt bijna altijd wel iets te plukken, ik heb nu wel potten met hyacinten en narcissen staan maar tot mijn grote vreugde plukte ik van de week een bos lenteklokjes in het bos en zag ik velden vol wilde narcissen die volgende week goed zijn. We hebben seringen, sneeuwbal, jasmijn, heel veel lavendel en rozen in onze tuin en in de moestuin kweek ik bedden met rijen plukbloemen en dan nog de bermbloemen. Ik kan al weer echt uitzien naar al die bloemen, een vaasje lelietjes van dalen op je nachtkastje, heerlijk!! (Adriana)
  Groet Adriana
 • Nepbloemen zijn mij nog een stap te ver – maar er staan wel al een aantal nepplanten – vooral op plaatsen waar ik graag wat had staan, maar mijn planten steeds het loodje legden … dus wie weet komen er toch nog ooit nepbloemen … zeg nooit nooit :-) (Chocho)
 • Ik heb geen planten maar doorgaans als ik bloemen koop dan een bos rozen bij de Jumbo vandaan. Die staan soms gewoon 3 wkn. Gister heb ik binnen m’n ramen gezeemd en toen ff naar de bloemist 2 bosjes katjes gehaald en in een mooie pul geschikt zonder water. Dan drogen ze wat in en heb ik voorlopig 4 wk wat staan. Maar eerlijk is eerlijk een bos bloemen fleurt wel je kamer op en de katjes niet hihi. Groet van Hilda

Heb jij veel bloemen in huis? Echte of nepbloemen?

Similar Posts

14 Comments

 1. Liever geen bloemen dan nepperds. Ik vind ze verschrikkelijk lelijk. Maar ieder zijn ding. Jij bent er blij mee, prima toch.

 2. Vraag jij je nooit af waar al die Action troep vandaan komt, wie het maakt, waarom het zo goedkoop is maar ook wat er na gebruik/lelijkworden/verkleuren/stukgaan mee gaat gebeuren?
  Zulke produkten zijn net zo schadelijk voor ons milieu als de plastic rietjes in jouw blog hierna!

 3. Ik hou ook niet van nep en plastic en Action...
  Waarom niet enkele takken uit de natuur binnen zetten, bv Kornoelje? Zijn er in rood, geel oranje, sommige soorten (de gele) hebben nu mooie gele bloemetjes. Of enkele takken winterjasmijn (je kan er alvast eentje in de tuin planten misschien?) en kost niks en geen afval ;-)
  En binnenkort zijn er bloeiende heester in de tuin zoals ribes of forsythia, of wilgenkatjes?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.