Action vogelbadje – update na 2 maanden

vogelbad action
Watskeburt met dit vogelbadje?!

Kijk, ik wil natuurlijk geen vervelende of verwende consument zijn.

Maar ik had me toch wat anders voorgesteld bij bovenstaand vogelbadje van de Action.

Vogelbadje Action na ± 2 maanden

Ik heb het even nagekeken, maar ik kocht dit vogelbadje ergens in november! In een periode van ongeveer 2 maanden is dit vogelbadje helemaal ‘naar z’n grootje’. De lieflijke vogeltjes op de rand van het vogelbadje zijn als ware spontaan verpulverd. Het vogelbadje zelf is gebarsten, en brokkelt af.

Ik vermoed dat je dit vogelbadje van de Action niet buiten moet laten staan…

Maar ja, het is ook zo lastig om vogels binnen te nodigen en in de woonkamer een lekker bad te laten nemen.

Noem mij naïef, maar ik ging ervan uit dat een vogelbad per definitie weerbestendig is.

Conclusie over vogelbadje Action

Mijn conclusie over dit leuke vogelbadje is dat de kwaliteit erg slecht is. Ik raad dan ook af om het te kopen. Tenzij je het binnenshuis neerzet. Voor Action-begrippen is het ook nog niet eens goedkoop: 3,49!

N.B. Het gaat om het Bites for birds ‘vogelbadje van beton’.

Dit vogelbadje gaat op mijn lijst met Spullen die je beter niet bij de Action kunt kopen.

Leestip

Wil je zeggen:

‘Zie je nou wel! Dan moet je ook maar niet bij de Action kopen! Het is je verdiende loon!’

Dat kan hier.

Similar Posts

24 Comments

 1. Ik stond op het punt om dit vogelbadje voor de kids voor mijn verjaardag te vragen (19 November) maar het is maar goed dat ik het niet gedaan heb

 2. Nou moe, dat verwacht je toch niet van een vogelbadje. Ik heb een geglazuurde terracotta schaal op mijn balkon voor de vogels en ondanks vorst nog helemaal heel.

 3. Ze zeggen wel goedkoop is duurkoop, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Zo’n vogelbadje hoort buiten te staan en moet tegen een stootje kunnen. Ik heb een vogelbadje van 9.95 bij een plaatselijke supermarkt gekocht. Is nog heel. Ook maar even afwachten denk ik.

  Ik zou toch even met dit badje naar de Action gaan hoor, ik bedoel dit is geen reclame, andere mensen die dit badje kopen worden ook teleurgesteld. Laat ze het dan maar uit de handel halen, geen stuiver waard.

 4. Tegen echte vorst zijn de meeste badjes niet bestand. Ook die van 40 euro niet. (Min 7) Die bij mijn tante op het balkon kon het wel hebben. Maar ik denk ook dat het daar stiekem boven nul blijft.

  Vogelbadjes moeten met vorst overigens ook weggehaald worden zodat de vogels er niet in kunnen.

 5. Zo’n badje hoort weerbestendig te zijn. In ieder geval moet een neetje vorst kunnen verdragen. Maar ook mijn mooie vogelbadje van een natuurinstituut overleefde vorig jaar ook niet. Helaas…..!

 6. Misschien had je toch moeten luisteren en bij mij in de winkel wat moeten kopen. ;-)

  Love as always
  dimario

 7. Tja, dat heb je met die winkel. Het is allemaal net te goedkoop. Je kunt beter een aardewerk Onder Schaal kopen die je normaal voor plantenpotten gebruikt.

 8. Die mag zeker op de lijst met spullen die je er beter niet kunt kopen. En het lijkt mij toch echt een badje voor buiten en niet voor binnen voor je parkieten o.i.d. Heel erg jammer!

  1. Helemaal met je eens! Die van mij was al naar zn grootjes voor de vorst, dat kan dus niet zo zeer de reden zijn. Helaas heb ik die van mij op een paal vast gelijmd dus zal na de winter even met een hamer in de weer gaan (al vermoed ik dat ie zelf er wel helemaal afbrokkelt). Nu op zoek naar een nieuwe en een goede haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.