Reacties

Vogelbadje Action! — 20 reacties

  1. Ik had ook altijd zo'n zin aan zo'n vogelbadje. Voor een tijd terug gekocht en ook niet zo duur. Het lijkt wel een beetje op die van jou, met één vogel aan de kant. Ik heb het op een tafeltje staan. De katten moet je inderdaad wel in de gaten houden, maar vogeltjes zijn pienter genoeg. Ik vind het gewoon knus.

  2. Voor de zomer hebben we verschillende winkels bezocht op zoek naar een stevig vogelbadje echter zonder succes. Een paar maanden later hebben we er dan toch eentje gevonden, ook in action.
    Maar ik had wel al een oplossing gevonden. Ik had nog oude braadpannen staan. Ik heb de steel eraf gehaald en deze op de garage geplaatst. Eentje voor water en eentje voor zaadjes.
    Vanuit onze woonruimte hadden we steeds mooi zicht op de vogels die zich allen verzamelden op het dak van de garage.

  3. Ik heb ook eentje van de action. Helaas brokkelt hij helemaal uit elkaar en blijft er al snel geen water meer in staan. Is die van jullie nog wel heel?

    • Ik ben benieuwd! Ik heb action gemaild of dit echt wel voor buiten is maar ze konden niets zeggen over de kwaliteit ze wilden alleen de prijs betaalbaar houden. Met een bon kan ik terug gaan maar die heb ik natuurlijk niet meer :-(

  4. Zo leuk, maar allemaal kapot gegaan. Helemaal in stukjes gebrokkeld. Ik had er 10.... Ik wilde ze namelijk gedecoreerd en wel verkopen. Echt zo jammer dit. Ook ik heb de bonnen niet meer. Hoor het heel veel. Denk dat ze uit de collectie gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder