Vogelbadje Action!

vogelbad action

Vorig jaar kocht ik bij de Action een onderzetter voor een bloempot en noemde dat een vogelbad. Dat ging prima, maar nu hadden ze bij de Action echte vogelbadjes!

En dit Action vogelbadje is toch wel veel mooier dan zo’n onderzetter.

Bovenaan deze post zie je het vogelbadje van de Action!

Vogelbadje Action

Zoals je ziet zitten er twee vogeltjes op de rand, en zitten er 6 vogelvoetstapjes ingedrukt. Dat geeft dit vogelbadje net iets extra’s.

Leestip

Zie ook mijn vogelvoer standaard van de Action! Daar hebben de vogels bij ons thuis veel plezier in, en ik dus ook.

Similar Posts

20 Comments

 1. Dit badje straalt op de één of andere manier een heel knus gevoel uit. Nu hopen dat de vogels dat ook vinden en er lekker in komen badderen.

 2. Ik had ook altijd zo’n zin aan zo’n vogelbadje. Voor een tijd terug gekocht en ook niet zo duur. Het lijkt wel een beetje op die van jou, met één vogel aan de kant. Ik heb het op een tafeltje staan. De katten moet je inderdaad wel in de gaten houden, maar vogeltjes zijn pienter genoeg. Ik vind het gewoon knus.

 3. Voor de zomer hebben we verschillende winkels bezocht op zoek naar een stevig vogelbadje echter zonder succes. Een paar maanden later hebben we er dan toch eentje gevonden, ook in action.
  Maar ik had wel al een oplossing gevonden. Ik had nog oude braadpannen staan. Ik heb de steel eraf gehaald en deze op de garage geplaatst. Eentje voor water en eentje voor zaadjes.
  Vanuit onze woonruimte hadden we steeds mooi zicht op de vogels die zich allen verzamelden op het dak van de garage.

 4. Hartstikke leuk! Ik zou er wel een op mijn balkon willen. Maar ik zie hier maar weinig vogels. Ja, zeemeeuwen. Maar die gaan vast niet in zo’n badje.

 5. Ik heb ook eentje van de action. Helaas brokkelt hij helemaal uit elkaar en blijft er al snel geen water meer in staan. Is die van jullie nog wel heel?

   1. Ik ben benieuwd! Ik heb action gemaild of dit echt wel voor buiten is maar ze konden niets zeggen over de kwaliteit ze wilden alleen de prijs betaalbaar houden. Met een bon kan ik terug gaan maar die heb ik natuurlijk niet meer :-(

 6. Zo leuk, maar allemaal kapot gegaan. Helemaal in stukjes gebrokkeld. Ik had er 10…. Ik wilde ze namelijk gedecoreerd en wel verkopen. Echt zo jammer dit. Ook ik heb de bonnen niet meer. Hoor het heel veel. Denk dat ze uit de collectie gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.