Sunlight zeep bij de Wibra voor 1,49

In mijn post over groene zeep werd het genoemd: Sunlight zeep.

Het is alleen al leuk, vanwege de nostalgische verpakking. Ik kwam het donderdagochtend tegen bij de Wibra. Twee stukken voor 1,49.

sunlight zeep

Sunlight zeep ingrediënten

Hieronder een overzicht van de ingrediënten van Sunlight Zeep zoals die te vinden is op de site van Unilever. De ingrediënten zijn gerangschikt op volgorde van hoeveelheid. De ingrediënten in de Sunlight zeep met de hoogste concentratie staan bovenaan.

 • Sodium Tallowate
 • Aqua
 • Sodium Palm Kernelate
 • Glycerin
 • Lanolin Skin
 • Palm Kernel Acid
 • Parfum Fragrance
 • Sodium chloride
 • Tetrasodium EDTA
 • Tetrasodium Etidronate
 • BHT
 • Geraniol
 • Hexyl Cinnamal
 • Limonene
 • Linalool
 • CI 77891

Lees ook mijn post over Dasty. Wibra is beroemd om deze gele ontvetter!

En wist je dat er ook zwarte zeep bestaat? En groene zeep? En ossengalzeep?!

Wat koop jij bij de Wibra?

Similar Posts

23 Comments

 1. Je hebt me toch weer aardig enthousiast gemaakt over de groene zeep.. binnenkort toch maar weer eens in huis halen! Ik koop echt altijd van alles bij de Wibra :) Van kleding voor mijn dochter tot leuke frutsels. Maar ik ben ook erg tevreden over de Dasty ontvetter!

  1. Ja, Dasty is een heus begrip geworden! Ik heb het zelf een tijd gebruikt voor de oven, maar uiteindelijk viel het me toch tegen hoeveel makkelijker die er schoon van werd. Dus toen de Dasty op was heb ik geen nieuwe gekocht.

 2. Oh dit wist ik niet. Ik ga binnenkort eens kijken of ze bij ons dat ook verkopen. Zou wel handig zijn hoor. Ik koop er meestal dasty, honden speelgoed voor Diezel, dweilen, knutsel spullen en kook spullen. Eigenlijk dus te veel haha. :D

 3. Ik koop Dasty, wol en ondergoed bij de Wibra. Ze hebben damesondergoed met een vrije brede elastieken band. Tekent niet zo onder kleding en ik verdraag het goed op mijn pds buik.
  Vroeger toen mijn oudste zoon nog klein was, kocht ik voor hem altijd broeken bij de Wibra. Die waren lang en smal. De enige broeken die hem pasten. Hij moet nog steeds lengtemaat kopen, maar het komt nu bij een andere winkel vandaan. Voor jongste zoon kocht ik broeken altijd bij de Hema. Korter en breder. Compleet andere bouw :-)

  1. Wat fijn dat ze daar onderbroeken hebben met een bredere elastieken band. Die heb je inderdaad niet overal. Ik koop mijn ondergoed altijd bij de Hema: 3 voor 3,-.

   Broeken koop ik er ook wel eens voor de jongens.

 4. Yes Dasty

  Ik kocht er eens een mooi groot bot voor de hond en ze kon daar niets mee. Echte dikke botten kraakt ze maar met dit kunstbot wist ze zich geen raad. Liep rondjes door huis en verstopte het zelfs. Pas na 3 weken kwamen er barsten in en kwam het uiteindelijk goed. Ik was dat al lang vergeten en toen ik weer eens was kocht ik er weer een. Hetzelfde verhaal.

 5. Beste mensen ik ben nu ook aangestoken met het groene zeep virus en merk dat ik gefocusd door de winkel ga.
  gespot bij A H 75,ct.

  Heb nog sunlight zeep van de jaren 50 hi,hi. geerft van mijn ouders
  Heb alleen geen klopper meer
  Kijk ik bij A H in blad Plus altijd naar de bijlage en ja hoor ook een berichtje over driehoekzeep en waar je het allemaal voor kunt gebruiken.
  Dat noem je nog eens tieval

 6. Herstel tieval is toeval????
  Ga morgen maar wat bakjes inslaan er komt naar mijn idee een run op.????
  Fijn weekend

 7. Ik rasp de sunlight zeep en maak er wasmiddel van. De recepten daarvoor zijn makkelijk op internet te vinden. Heel leuk was dat ik laatst een babbeltje had met een bejaarde meneer, die zich erover verbaasde dat ik die zeep kocht. Ik vertelde hem ook dat ik er wasmiddel van maakte en zijn ogen begonnen te glimmen en hij zei:”O, wat leuk om te horen dat dat nog steeds gedaan wordt”.

 8. Ik koop eigenlijk weinig bij de wibra theedoeken en schoteldoeken koop ik en wol soms ook maar ik ga er altijd binnen als ik in de stad ben.

 9. Vrouwen zouden altijd sunlight voor persoonlijke verzorging moeten gebruiken vanwege het lage pH. Zo heb je minder kans op schimmels op intieme plekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.