Reacties

Uiterlijke verzorging bij Wehkamp + top 9 — 16 reacties

 1. Ja, die enorme gids die vroeger op de mat plofte vond ik ook heerlijk! Lekker plaatjes kijken.
  Ik gebruik qua make-up helemaal niets en heb vorig jaar voor 't eerst van mijn leven een potje dagcrème gekocht. Dat vergeet ik dan vervolgens ook echt te smeren, dus die is nog bijna vol;).

 2. Ik gebruik een oogpotlood en af en toe mascara net als lipstick. Mocht het echt een feest zijn een blush, maar deze gebruik ik heel weinig.

 3. Tjonge, heb je even...

  's Morgens bij het opstaan 'droog'borstel ik m'n benen en smeer een dun laagje bodylotion. Ik reinig en hydrateer m'n gezicht en gebruik als make-up in ieder geval een wenkbrauwgel, concealer en lipstain en lippenbalsem, vaak ook wat mascara. Op werkdagen sowieso mascara en soms ook foundation, afhankelijk van hoe m'n huid eraan toe is (rosacea).

  Ik ben gek op gezichts- en lichaamsverzorging en geef er (te)veel geld aan uit. Daarnaast hou ik van mooie kleren, lingerie en schoenen. Hema en Crocs zijn beslist niet door mij gered :)

 4. Gekleurde lippenbalsem, neutrale kleur oogschaduw, concealer hier en daar, soms mascara. Soms ook wenkbrauwpotlood. En creme met zonnefilter. Vind het wel leuk om er met weinig makeup echt beter uit te zien. Gebruik het niet dagelijks.
  Wel veel smeren vanwege droge huid.

 5. Ik gebruik bijna iedere dag mascara, oogpotlood en lippenstift. En natuurlijk parfum, want daar ben ik gek op. Als het blotevoetenweer is, lak ik mijn teennagels. Op mijn werk mag ik op mijn vingernagels geen nagellak en heel af en toe lak ik mijn nagels als ik vrij ben, maar nog vaker vergeet ik dat.

 6. Ik gebruik alleen maar mascara. Bruine, omdat ik zwart te donker vind. Die koop ik gewoon bij de Hema omdat het daar lekker simpel is. In andere winkels word ik helemaal gek van de keuzemogelijkheden. Superlash en Maximaal dit en Curlzus en zo. Weet ik veel wat dat allemaal is. Ik wil gewoon bruine mascara :-(

 7. Wat huidverzorging betreft ben ik wel echt religieus. Altijd! Maar make-up ben ik steeds minder gaan dragen tot nu vrijwel niet. Als ik het dan wel weer draag denk ik altijd oh dit moet ik echt weer vaker doen! Maar het is zo slecht voor mijn huid. Dus ik hou ik het bij af en toe.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder