Reacties

Complimentendag Tea Topic: wie geef jij vandaag een compliment? — 16 reacties

 1. Laat ik dan jou een compliment geven, lieve Nicole: je doet het hartstikke goed! Het leven is momenteel behoorlijk shit voor je, maar je kunt het wel opbrengen om iedere morgen op te staan en om een stukje (of meer) op je weblog te schrijven, te gaan hardlopen en voor je huishouden en gezin te zorgen.

 2. Ik sluit me helemaal aan bij wat mevrouw W heeft geschreven, en zou er nog aan toe willen voegen: complimenten dat je zo vaak op andere blogs reageert. Dat waardeer ik enorm!

  • Ook ik sluit me aan bij het compliment van Mevrouw.W.
   Elke dag weer geconfronteerd worden met het verlies van je dochter en
   de dingen doen die je moet doen. ❤️

 3. Kan me alleen maar aansluiten, was het eerste wat in me opkwam..
  Compliment voor jou, je weg zoeken is zo moeilijk, je doet het goed, op jou manier.
  Warme groet, inge

 4. Ik geef de stront chagrijnige Nicole aan compliment voor het regelen van de Link Party. Dat het maar lekker gaat groeien, die party. Je doet het goed en ik vind het leuk om andere blogs te lezen.

 5. Een compliment voor jou, omdat je het toch allemaal maar doet.

  En voor m’n kinderen en m’n man. Na 3 weken ziek te zijn geweest van de corona ging ik vervolgens door m’n rug… Ik vind dat de kinderen de flutvakantie en dit gedoe (ik kan niks!) goed kunnen handelen.

 6. Ik heb grote waardering hoe jij je door het leven slaat,dat is niet gemakkelijk maar je doet het juist héél erg goed en dapper,maar natuurlijk is er ook veel ruimte voor verdriet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>