Reacties

Complimenten: kun jij een compliment ontvangen? + top 8 — 11 reacties

 1. Ik probeer vaak een compliment te geven omdat ik weet wat voor kracht dat heeft voor je medemens. Mooi dat je dat hier in beeld laat zien met dat filmpje.

  Love As Always
  Dimario

 2. Toen ik nog lesgaf ,maakte ik vaak een complimentje. Ook tegen kinderen,die wat gedrag betreft nog wel eens hoorden,dat ik dat niet wilde. Dan was er een beetje evenwicht.

 3. Oeps, ik dacht ook dat ik er wel goed in was om ze te ontvangen, maar door jouw vervolgvraag bedenk ik dat ik ze inderdaad ook niet echt binnen laat komen. In mijn hoofd is er altijd wel een 'ja maar'. Toch iets om eens over na te denken en verandering in aan te brengen.

 4. Ik krijg ze niet graag en geef er maar weinig. Als ik ze wil hebben, dan moet ik zondagmiddag met zo'n zwerfvuilhapper en een zak door het park lopen. Ook al raap je dan niets op, zegt iedereen: 'Goh wat goed dat je dat doet'. Mijn oplossing is om die drukke tijden te ontlopen en het maandagochtend te doen. Vind dergelijke complimente irritant en beantwoord ze vaak met. Je kan ook gratis meedoen, de gemeente verstrekt deze happertjes.

  Op m'n werk heb ik er ook teveel gekregen. Sommige waardeerde ik echt omdat ze gemeend waren met kennis van zaken. Heel veel zijn obligaat en daar kan ik slecht tegen.

 5. Ik houd van complimentjes. Om te geven en om te krijgen. Vooral een complimentje geven aan vreemden is leuk. Laatst gaf ik iemand in een winkel een complimentje over haar jas. Hele verbaasde blik krijg je dan.

 6. Complimenten geven is fijn, zie het als. een cadeautje v woorden.
  Geven is makkelijker als ontvangen, dat zie je ook vaak terug wanneer je kijk naar de persoon en luistert.
  Ik geef heel regelmatig een compliment, het doet beiden goed.

  Mi is positieve feedback geven wat anders als compliment.

  Leuk dat je hier een post aan wijdt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder