Reacties

Tea Topic: hoe kijk jij terug op 2022? — 13 reacties

 1. Ik kijk meestal alleen maar vooruit. Wat geweest is kan ik niets meer aan veranderen. Natuurlijk zijn er wel zaken die een grote impact hebben of zoals in jullie geval een hele grote impact. Maar toch loopt de tijd gewoon door en het leven gaat verder.

 2. Weinig woorden, Nicole, maar je woorden leven en de pijn is te lezen.

  Mijn jaar: hoe doe je dat? Hoe vat je het samen? Heel veel mooie dingen. Ook verdrietige en ook groeipijn (zo noem ik het maar), faalmomenten en herstel.

 3. Mijn moeder kreeg een herseninfarct. En ondanks dat ze gelukkig na een maand weer naar huis kon is haar leven en dat van mijn vader erg veranderd. Ook voor mezelf. Van dochter naar mantelzorger. Maar ik ben blij dat we haar nog hebben. Het kan veel erger. We kijken met goede moed naar 2023. Nicole, hierbij wens ik jou en de jouwen ook alle goeds voor 2023 . Probeer naar de kleine goede dingen te kijken als het grote je weer bij de keel grijpt, hoe moeilijk dat ook zal zijn. Von.

  • Dankjewel Von. En ik wens jou ook alle goede. Dat is ook niet niks, wat er met je moeder is gebeurd en dat je er als dochter ineens een rol als mantelzorger bij krijgt.

 4. Voor ons niet het beste jaar.
  Dit jaar mijn zus en schoonmoeder verloren en dan vooral het verdriet wat mijn moeder heeft met het verlies van haar dochter.
  En het verbreken van de relatie van mijn dochter met haar vriend.
  Daar zit ze nu midden in en naarstig op zoek naar een andere woning voor haar en haar dochtertje.
  Er zijn ook mooie dingen gebeurd en daar houden we ons aan vast en gaan vol goede moed 2023 in.
  Heel veel sterkte gewenst voor jullie💐

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder