Gecanceld!

canceled

In de nasleep van het plotselinge overlijden van mijn dochter Lucy, staat alles in mijn leven op losse schroeven.

Niets is veilig, of staat nog vast in mijn leven.

Dit weekend bedacht ik mij dat ik sinds 10 augustus heel wat dingen heb gecanceld...

Gecanceld

 • Tweede jaar van de opleiding van de School voor Intuïtieve ontwikkeling
 • Eerste jaar opleiding Tarot
 • Mijn huisarts
 • Jungiaans therapeut
 • Huishoudelijke hulp

Nóg niet gecanceld zijn dansles, mijn filosofiegroep en twee leesgroepen.

Maar ik sluit niets uit.

Mijn man merkte op: 'Ik ben blij dat je mij nog niet hebt gecanceld....'

Similar Posts

20 Comments

 1. Het lijkt erg op een trauma, je leven gaat helemaal uit balans. En je weet niet waar je het licht moet zoeken

 2. Na het overlijden van onze zoon heb ik ook een aantal dingen gecanceld, omdat ik de moed niet meer had om er mee door te gaan of omdat het niet meer goed voelde. Uiteindelijk kwamen er ook weer andere dingen voor terug, na verloop van tijd. Dus het is best wel herkenbaar.

 3. Ik begrijp , misschien, waarom je zo verdrietig blijft. Jullie dochter zat in een verkeerd lichaam. Ik vond het heel ontroerend om te lezen ,vooral het woord...
  Geboren Jan…. Die twee woorden … zeggen meer . Sterkte Nicole en Floris. Richt je op de andere 4 kinderen. Probeer een opening te vinden ! Laat ze praten! En luister!]

 4. Begrijpelijk. Hoe kan je je intuitie ontwikkelen als je zoiets ingrijpends hebt meegemaakt. Hoop wel dat een andere huisarts hebt gevonden.

 5. Nu passen deze dingen niet in je leven. Misschien ooit wel weer eens of juist andere activiteiten. Neem je rust en moet niets

  1. Je staat in de overleef-stand. Is ook te begrijpen. Niets is meer zoals het was.
   Wens je veel sterkte toe
   Gr Roos

 6. Lieve Nicole, er zijn geen woorden voor. Hartverscheurend. Ik kan mij je onzekerheid en zoektocht heel goed voorstellen. Sterkte.

 7. Je hoofd zit nog vol verdriet, het missen van Lucy neemt veel ruimte in. Dan is er weinig ruimte voor cursussen en andere dingen.
  Ik heb jaren geen muziek kunnen luisteren na het verlies van mijn dochter. Ik kon het niet want het raakte mijn ziel, en die had het al zo zwaar. Na tien jaar lukte het weer om iets te luisteren, maar totaal andere muziek dan ik vroeger luisterde.

 8. Je bent een kind verloren, iets ergers is er niet. Dat je dan dingen stopt, niet meer wil zien, spreken etc. lijkt me normaal. Je moet je leven opnieuw uitvinden, het wordt nooit meer zoals het was. Je moet verder met een ander leven en daarin is niet voor alles wat er was nog ruimte of behoefte. Sterkte. xx

 9. Goed van je om je gevoel hierin te volgen. Bij rouw kun je er niet omheen of overheen. Je moet er doorheen en dat kost bergen energie.

  Sterkte..

 10. Er kan niets meer bij, zo gek is dat niet. Geef rouwen alle tijd en ruimte. Ik zei het al eerder zoek hulp als het je te veel wordt. Je huisarts was blijkbaar niet de goede persoon voor je.

 11. Zoals altijd weet ik niet veel te zeggen.
  Het is zo verdrietig allemaal.
  Maar je bent niet alleen, ook al voelt dat misschien zo.

 12. Ik vind dat heel logisch. Maar dat laatste is het belangrijkste. Zolang jullie elkaar maar niet cancelen. De rest doet er niet toe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.