Reacties

Hoe tarot kaarten leggen? 4 leggingen — 15 reacties

  1. Interessant! Ik verdiepte me al langer in tarotkaarten, maar deed er verder niets mee. Vorig jaar deed ik een schriftelijke cursus, maar dat was vrij droge kost. Toch vind ik ze inspirerend, de kaarten. Ik trek online elke dag een kaart. Soms kan ik er wat mee, soms niet.

  2. Ik hou van tarotkaarten. Mijn favoriete deck is the white sage.
    Over het hoe en waarom is dit vakje een beetje klein, hihi. Mooi dat je hierover schrijft!

  3. Ja, ik snap dus niet hoe je uit het leggen van kaarten (willekeurig) iets kunt halen voor jezelf of een ander en vind het daarom dan oom flauwekul. :)

  4. Hiervoor moet je echt opgeleid zijn en gewijde kaarten hebben. Het is echt gevaarlijk omdat zomaar te doen. Ik heb het vroeger met een vriendin gedaan in een vakantiehuisje. Er gebeurde toen vervelende dingen. Later hoorde ik dat je er aardgebonden geesten mee kan aantrekken.

  5. Ik denk dat de kaart pas een betekenis krijgt die door de gebruiker bepaald is. Zo ontstaan ook de verschillende interpretaties en verschillende deks van tarotkaarten.

    • Een theoloog is in principe niet een gelovige,dat is iemand die theologie gestudeerd heeft en is geen bekeerde Christen,die ook écht de geest van God heeft,dus die mensen kennen de betekenis niet van tarot, hiermee worden we misleid door de duivel.

  6. Ik ging vroeger wel eens met een vriend mee die iemand kaarten voor hem liet leggen. Voor de lol werden er dan voor mij ook kaarten gelegd. Ik liet er geen beslissingen of zo van af hangen maar ik vond het altijd wel heel leuk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder