Reacties

Jezelf buitengesloten? 5 opties! — 32 reacties

 1. toen ik me een paar jaar geleden had buitengesloten ben ik naar de kroeg van mijn zusje gegaan en heb geduldig gewacht totdat er familie thuiskwamen. Dat was ook geen straf.

  Love As Always
  Dimario

 2. Wij hebben een vaste plek,waar we altijd de achterdeursleutel neerleggen,als we weggaan. Helaas mijn man steekt hem wel eens gedachteloos in zijn zak. Voor die gevallen heb ik nog een veilig plekje met sleutel en dat weet niemand.Erger is,als ook de poort op de grendel zit

 3. Haha, een beetje hetzelfde als Dimario. Bij mij tegenover ligt een Pizzeria, daar kon ik wel terecht totdat mijn vrouw thuiskwam. En een autosleutel heb ik niet nodig, dat werkt bij mij iets anders...

  • hahaha ja dat is mij wel eens overkomen helaas moest ik een slotenmaker bellen op zaterdag 🙈 kassa !….nu heb ergens een reserve sleutel liggen dan maar wel hopen dat die persoon thuis 🍀🍀🍀 groetjes knuffel van mij ❤️

 4. Vacantiehuis in Tauranga Nieuw Zealand: de enige sleutel lag binnen en de deur viel automatisch in het slot! De slotenmaker was snel maar niet goedkoop. De rest van de vakantie heeft de sleutel aan een ketting om mijn nek gebungeld.

 5. Ik had ook gehad. Toen ging Ferry naar broer toe om sleutel te halen. Hij woonde in de buurt. Dus makkelijk voor ons op te halen. Eventjes geduurd voordat er kwam. Deur was dicht gewaaid bij ons. Vandaar. Makkelijk tipjes van jou om te bergen. Fijne dag.

 6. Ooit heb ik mij zelf eens buitengesloten, met mijn dochtertje van 3 maanden, toen mij sleutel afbrak bij het op slot doen van de voordeur.
  De huismeester, die een kantoor in t zelfde pand had, vertelde mij toen dat ik de gebroken sleutel weer in het slot moet steken, sleutel gewoon omdraaien en dan kwam ik mijn huis in. Dat schijn je eenmalig te kunnen doen en lukt bijna altijd. Bij mij lukte het ook! Eenmaal binnen kun je dan op je gemak een slotenmaker of huismeester bellen.

 7. De voordeursleutel zit altijd in m'n muntenportemonneetje in m'n broekzak. Mijn voordeur kan niet in het slot vallen, vanwege de isolatie moet ik die in het slot trekken. Voordat ik dat doe voel ik of ik de sleutel bij me heb. Kan misgaan bij het wisselen van broek. Heb wel een keer gehad dat een redelijk nieuwe sleutel afbrak en een deel in het slot bleef zitten. Natuurlijk om 10 uur 's avonds. Gelukkig brandde er nog licht bij een klussende overbuurman. Met 1 tangetje lukte het. Andes had ik het slot moeten laten uit boren. Ijzerdraadje werkt niet bij een deur op slot.

 8. Altijd balen! Het is mij gelukkig al een paar jaar niet overkomen. Wij hebben trouwens reservesleutel bij onze ouders liggen. Voor het geval dat het toch een keer gebeurd

 9. Ik heb mezelf gelukkig nog nooit buiten gesloten. Ik heb mijn sleutels altijd op een vaste plek en controleer het altijd voor ik de deur uit ga. En mocht het onverhoopt toch een keer gebeuren, mijn ouders hebben een reserve sleutel van de woning en de verhuurder ook.

 10. Mijn bovenburen hebben een reservesleutel. Ik heb ze nog nooit om de sleutel hoeven vragen. Mijn sleutels zitten altijd in het slot van de voordeur dus ik kan ze eigenlijk niet vergeten.

 11. Oh ik heb me sowieso al twee keer buitengesloten uit mijn eigen huis. Toen ik de post eruit wilde halen, drukte ik uit automatisme de deur achter me dicht, zonder een sleutel bij me hebben. Zo dom.. en de buren hebben bij ons ook geen reservesleutel, dus dat schoot ook niet op haha.

 12. Het is mij nog niet overkomen. Ikbewaar sleutels op een vaste plek. Mijn broer is wel eens door het raam in de garage geklommen

 13. Dat niet. Wel heeft mijn man ooit de deur open laten staan voordat we naar het werk gingen. Ook zo handig. Gelukkig zag een buurvrouw het en die vond het niet pluis en had de deur dichtgetrokken. Inmiddels jaren verder heb ik dit al tig keer bij andere buren gedaan. Ook bij een die een (grote) logeerhond hadden die zelf de voordeur van binnenuit kon openen (echt gebeurd). Die buren kende ik niet goed maar na speurwerk wist ik hem te bereiken bij zijn werk. Pff.
  Nog even een opmerking over dat sleutelkastje of schaaltje. In mijn beleving is dat hartstikke niet handig om te doen. Zo van: Inbreker, hier hangt de autosleutel, de reservesleutel, de sleutel van mijn werk, fiets en alles. Of ben ik nu zo naïef?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder