Reacties

Waarom is het zo moeilijk om een lokale slotenmaker te vinden?! — 13 reacties

  1. Dit kost zeker geld. Vorig jaar hebben wij ook andere slot moeten inzetten. Prijs zit eraan. Iedereen kon zo inbreken in onze huis. Werd gewaarschuwd aan de deur. Voor de zekerheid toch gedaan. Dan ben je ook veiliger. Succes.

  2. Wow, dat is een peperduur geintje zeg. Ik hoop nooit een slotenmaker nodig te hebben, maar anders zou ik inderdaad net als jij een lokale slotenmaker willen. Gek dat die dan zo moeilijk te vinden zijn.

  3. Mijn man heeft een paar jaar geleden zelf nieuwe sloten erin gezet. Onze waren niet goed genoeg meer en we hebben nu een slot dat van buiten open kan terwijl er binnen nog een sleutel inzit. Voor ons héél nuttig@ Het is de moeite en het geld waard goede sloten te hebben dus dat is alvast wat. Wij hebben ook nog eens een slotenmaker op loopafstand, maar daar heb jij dan weer niets aan!

  4. Wat een prijs zeg, daar heb je bijna een nieuwe voordeur mee inclusief beslag. Ik zou het overigens zelf hebben gedaan, maar niet iedereen is zo handig of heeft gereedschap daarvoor.

  5. Hier moet je zoeken dicht in de omtrek, want kilometers worden ook per uur aangerekend, niet enkel de werkuren...! Gelukkig is 't voor jou opgelost!
    Lie(f)s.

  6. Nou, dat zeker niet want een goede voordeur inclusief beslag moet je eerder denken aan een bedrag van 2000 euro en dan heb je een goedkope deur. Een achterdeur is meestal van mindere kwaliteit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder