Reacties

Kringloopvondst Victoria Graphics — 8 reacties

  1. Ik heb ook een groot reclameblik in gebruik als naaidoos. Al is de mijne wel flink wat ouder . Ik heb een paar andere oude blikken, eerst puur decoratief , maar nu toch ook als opbergplek. Dit omdat ik het zonde vind om ze leeg neer te zetten en vervolgens bakjes te moeten aanschaffen om dingen op te bergen . Een ander blik word gebruikt om DE punten in te bewaren en ik heb er een waarin ik mijn zaden bewaar. En eentje waarin ik mijn pennen en kleine rommeltjes bewaar.

  2. Een leuke kringloopvondst de Victoria Graphics en ook nog uit de USA en niet uit China.
    Er zijn best leuke Kringloopvondsten, maar steeds meer bezoekers denken er na een bezoek rijk van te zijn geworden. Hans

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder