Reacties

Ektorp hoezen kopen via Etsy? — 6 reacties

  1. Wij hebben vorig jaar de grijsgroene ektorp hoezen gekocht bij IKEA. Ik zat al jaren te wachten op hoezen die ik beter bij ons interieur vond passen. Ik ben er heel blij mee en ze zitten een stuk fijner dan de gele (zelfde als jij) die we eerst hadden.

  2. Wat is die met de bloemetjes leuk! Maar ja, ik snap ook wel dat je die niet helemaal uit China wilt laten komen. Ik zou zelf niet aan Etsy gedacht hebben voor zoiets, maar superleuk dat je het daar kunt vinden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder