Reacties

Liever een hele dag overal ja of nee op moeten zeggen? — 8 reacties

  1. Vroeger was ik iemand die vaak ja zei , als mij wat gevraagd werd. Terugkijkend leverde mij dat mij erg weinig goeds op. Ja bijna iedereen vond mij toen aardig vind je het gek? Ik deed veel waar anderen geen zin in hadden. Toen ik eenmaal Nee leerde zeggen gaf mij dat als voordeel dat ik weinig meer deed waar ik geen zin in had. Wel vonden minder mensen mij nog aardig, maar dat zie ik steeds minder als een nadeel. Ik weet nu wel wie mij waardeert om wie ik ben en niet omdat ik dingen deed waar zij zelf geen zin in hadden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder