Reacties

Jezelf mooier maken — 7 reacties

 1. Ik was mijn haar om de dag en ben altijd van plan een haarmaskertje te nemen (heb nog steeds een pot van een aantal jaar geleden in de kast staan, maar het komt er steeds niet van). Mijn oksels, onderbenen en bikinilijn probeer ik elke week te scheren. Op het moment zwem ik regelmatig met dochterlief en dan moet je het wel bijhouden. Anders wil ik in de winter ook weleens een weekje overslaan. Wenkbrouwen epileer ik wanneer ik denk dat het toch wel nodig is. Wat schaamstreek verder betreft niets! Ik ben er van overtuigd dat bladen als playboy e.d. er voor gezorgd hebben dat vrouwen daar alles weghalen. En vaak omdat mannen willen dat ze er van onderen als kleine meisjes uitzien. Verder ben ik erg allergisch. Maar iedereen moet dat natuurlijk zelf weten :)

 2. Ik was mijn haar om de 2-3 dagen, ook afhankelijk van hoe het voelt en of ik heb gesport of niet, daarna wordt het natuurlijk altijd gewassen. Haren worden religieus weggehaald, al ben ik soms wat lui met m'n benen onderhouden. Wenkbrauwen worden gedaan bij de schoonheidsspecialiste, tussen twee afspraken door haal ik zelf de verdwaalde haartjes weg.

 3. Ik word binnenkort 47 en wil een keer mijn haar laten verven, gewoon voor de lol, want ik heb nog maar een paar grijze haren. Een vraagje: mijn hoofdhuid ( en heel mijn huid ) is best wel gevoelig, zo nu en dan eczeem, kan ik er dan wel een kleurtje in doen? Graag tips!!
  Ik was mijn haar iedere dag met een milde shampoo en ik gebruik iedere dag een bodymilk en voor mijn gezicht heb ik een lekkere creme van de dermatoloog. Ook scheer ik regelmatig mijn onderbenen en oksels. Wenkbrauwen doe ik nooit.

 4. Hoi Tineke,

  ik zou er op letten dat je geen kleurtje neemt waarbij je moet mengen. Want dan zit er dus waterstofperoxide in, en dat lijkt me niet geschikt voor een gevoelige huid. Dat betekent wel dat je veroordeeld bent tot een heel beperkt assortiment, namelijk van Guhl, en dan uitwasbaar.

  Dat is ook een reden dat ik in Duitsland koop, daar hebben ze veel meer soorten uitwasbare haarverf.

  Veel succes!

 5. Hallo Toos, hoe is religieus ontharen, je bedoelt rigoreus, leuk zo'n foutje. Ik ben best religieus maar onthaar nooit:-).
  Ik heb namelijk nauwelijks overtollige haargroei. Vroeger de oksels wel eens gedaan maar op een gegeven moment is het niet meer aangegroeid. Benen zijn van zichzelf mooi glad.

 6. Ik heb zo'n hekel aan dat onthaargebeuren. Ik vervloek de dag dat een fabrikant van scheermesjes heeft bedacht dat wij vrouwen er ook aan moesten om hun omzet te verhogen (dat is echt waar, ooit gezien in een docu). Voor mannen is het misschien ook geen pretje maar die hoeven niet in een vouwhang te gaan staan om hun kinnetje te ontdoen van ellende. In de winter laat ik lekker een wintervachtje op m'n benen staan. Als ik ga zwemmen en als het korte broekenweer is gaat 't er wel af. Het jeukt ook als de hel bij mij en ik krijg rode bultjes (en ingegroeide haartjes), als het net gedaan is, als het weer aangroeid, eigenlijk gewoon minstens een week dus.

  Maar wat ik wilde vragen; waar koop jij die wimperverfsetjes?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder