Reacties

Winkelen in Bocholt: 9 x waarom het zo leuk is — 12 reacties

 1. Dat gaat de goede kant op, zullen we maar zeggen.
  Ik zelf heb dat ook steeds meer.
  We hebben zelf een abonnement op de dierentuin genomen, daar gaan we nu vaak even naar toe.
  Voor dochterlief ook veel leuker.

  Groeten Herma

 2. Waar bloggen al niet goed voor is ;-) Maar zoals je zegt een lange wandeling maken en lunchen oid in een leuk restaurantje is haast nog leuker :-)Je kan in ieder geval een stuk beter bijkletsen !!

 3. Goed zo! Vorige week zijn we ook in de winkelstraten van Den Haag geweest, maar ik heb helemaal niet die behoefte, mijn vriendin heeft dat meer. Maar daarom was het wel gezellig zonder iets te kopen, je doet toch wel weer inspiratie op.

 4. sterker nog, ik heb ronduit een hekel aan shoppen. de paskamers zijn te klein en warm en al dat kopen, ik vind er niets aan. al die armen vol plastic tassen, doodvermoeiend. bovendien lopen al die mensen altijd precies voor mijn voeten. ik ga ook voor de wandeling, en een goed gesprek! En als ik dan al eens iets moet in de stad, dan ga ik op dinsdagochtend, 10 uur. de ervaring leert dat er dan geen kip is.

 5. Helemaal mee eens, ik hou niet van winkelen en als ik al boodschappen in de stad moet doen, zoek ik ook een rustig moment uit.
  Een een wildvreemde stad wil ik wel eens door een winkelstraat lopen, bijv als ik per trein reis en weer op weg naar het station ben.
  Mijn lijfspreuk:
  Wat je niet hebt, kan ook niet kapot gaan

 6. Toen we anderhalve week terug in Antwerpen waren, met nog een hele dag en een winkelstraat voor ons, stelde ik ook voor om te keren en naar de Zoo te gaan.
  Ik zou dus ook voor die wandeling of een workshop of een cultureel uitstapje gaan ipv winkelen.

  Liefs, Haagje

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>