Reacties

Groeten uit Oberhausen! — 9 reacties

 1. Ik herlees mijn jeugd de laatste tijd weer bij je. Vind ik erg leuk. Ik woonde tussen Winterswijk en de Duitse grens. Als uitstapje gingen we ook vaak naar Duitsland. Mijn vader vond autorijden leuk. Dus als we op een zondag even naar Keulen wilden bijvoorbeeld, gingen we. Verder weinig geld in het gezin, maar met een auto op de bedrijfsrekening en een enorm buitenland om de hoek hebben we ons nooit verveeld. Daarom zijn we na flink wat omzwervingen weer terug. (En ik woon nu in het centrum want ik wil geen taxi spelen de hele dag voor mijn kinderen). Als ik wilde ik graag dingen zelf regelen dus logeerde vaak bij vriendinnen.

 2. Wij gaan niet op vakantie dit jaar. Waarschijnlijk gaan manlief en ik wel een dagje naar Duitsland om inkopen te doen. Voor ons is dat ruim een uur rijden. Manlief solliciteert en ik zou best dichtbij Duitsland willen wonen. We komen er graag en boodschappen doen vind ik daar veel leuker.

  Als kind gingen we vaak naar Friesland op vakantie en reden we langs de afslag Arnhem - Oberhausen en ik wilde altijd zo graag dat mijn vader die weg nam.
  Mijn ouders waren niet zo avontuurlijk en we gingen nooit naar het buitenland.
  Tis dus vast een trauma dat ik steeds naar Duitsland wil ;-P

  Groetjes, VeggieMo

 3. Wij gingen altijd met mijn ouders naar het buitenland. Kroatie, VS, Australie, Dld, Indonesie etc. Nu ben ik met mijn gezin nog niet naar het buitenland geweest. Volgend jaar toch maar lekker 3 weken naar DLd.

 4. Ook wij zitten hier heerlijk dicht bij de grens (amper 5 minuten) dus we komen vrijwel wekelijks in Duitsland. We halen de meeste boodschappen daar en hebben na al die jaren nog steeds een vakantiegevoel. Vroeger, toen we nog aan de andere kant van het land woonden, gingen we ook wel eens met Schoonouders naar Duitsland. Dat was wel even een paar uur rijden. En nu zitten we er zo dichtbij. Genieten!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder