Reacties

Vintage tent uit de jaren 60! — 13 reacties

  • Hij is helemaal lekvrij! Maar voordat we hem weer helemaal hebben afgebroken, zijn we denk ik zo een uur verder. We laten hem dus maar gewoon even staan.

 1. Leuk idee hoor! Vroeger woonde ik op een boerderij en in de zomer maakten we in een schuur altijd ons zomerhuis. Hele vakantie speelplezier daar. Dit doet me er in eens aan denken. :)

 2. Leuk! En spannend voor de kinderen, kan ik me voorstellen. Volgens mij heb ik op zolder ook nog zo'n ouderwetse stoffen tent liggen (niet zo'n grote hoor, die zou hier niet eens passen). Die gooi ik voorlopig maar niet weg. Goed idee ;-)

  • Ja, ik kan het echt aanraden! Deze week komt er ook een vriendje logeren, en die wil natuurlijk ook in de tent! We hebben dankzij de tent ruimte zat!

 3. Dat is een leuk idee. En lekker groot hebben ze alle ruimte, kunnen ze zelfs een nachtje in blijven slapen.
  Een hele goede vakantie in eigen tuin toegewenst.

  groetjes,
  Janneke

  • Ja, als ik naga dat die tent ruim 50 jaar uit ziet is de kwaliteit enorm goed. De tent ziet er nog prachtig uit. Maar de meneer waarvan we hem kregen is er ook altijd heel zuinig op geweest.

 4. geachte, op tijd en stond uw tent verplaatsen.
  Omdat het gras onder uw tent geel word en mogelijk afsterft door gebrek aan licht en lucht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder