Reacties

Blauwe Nivea als dagcrème en nachtcrème: een goed idee? — 42 reacties

 1. Hoi Nicole,

  ja, natuurlijk gebruik ik Nivea.
  Overal voor... behalve... op mijn gezicht.
  Ik heb het een tijdje uitgeprobeerd, maar krijg er zo'n jeuk van. De hele nacht lag ik op mijn gezicht te krabbelen... Blêjh! Ik denk dat het bij mij mijn huid teveel afsluit.
  Of zoiets.
  Daarom gebruik ik iets van l'Oreal, dat ik bij de Action koop. Ook voor een habbekrats. Werkt prima!

  Groetjes van Marlou

  .

 2. Grappig!
  Mijn vader gebruikt ook al zijn hele leven Nivea creme, na het scheren. Hij is nu 92 en heeft een mooie huid. Maar ik denk dat de conditie van je huid niet alleen te maken heeft met wat je erop smeert. Het komt ook van binnenuit. Mijn vader heeft over het algemeen een groot herstelvermogen, bijvoorbeeld, tenminste wat zijn huid betreft (met wondjes e.d.).
  Maar leuk dat je hier aandacht aan besteedt!

 3. Tja, ik vrees dat ik net zo 'goed' ben in gezichtsverzorging als jij. Ik smeer niks. Alleen mijn lippen, die smeer ik elke avond in met Purol. Zodra ik dat een nachtje oversla, loop ik met een open wond op m'n lip. Al járen.

 4. De enige gezichtscrème waar ik tegen kan is nivea soft die verkopen ze ook in een grote pot. Ik verzorg mijn huid altijd wel. Ik kreeg alleen bij andere crèmes kleine pukkeltjes. En nivea soft is de enige crème die dit niet doet. Het trekt heerlijk snel in.

 5. Ik smeer ook nooit iets, al krijg ik hele potten met smeersels van mijn moeder, die zij weer gratis krijgt bij een bestelling. Ik vind Nivea te dik voelen. Alsof ik het dichtsmeer. Heb nu een Kruidvatdagcreme staan, maar ook die vind ik eigenlijk te dik.
  Maar wel leuk die vergelijking.

 6. Ik gebruik al jaren de dag- en nachtcreme van de Aldi. De nachtcreme doe ik voor het slapen op want die is wat vetter.
  In de zomer gebruik ik een bb creme van Vichy met een kleurtje. Mijn huid is nu eenmaal wat gevlekter en bleker dan in mijn jonge jaren. En ik vind dit wat verzorgder staan. De creme heeft ook factor 50. Dit doe ik omdat ik laatst geholpen ben aan een plekje op mijn neus. Hij dekt de huid met een mooie kleur en ik heb daar wel de prijs voor over. Na het schoonmaken van mijn gezicht gebruik ik dus de vette creme van de Aldi.

 7. Ik gebruik Nivea Soft hydraterende crème. Een tube van 75 ml kost 2.19 euro. Geen geld want ik doe er heel lang mee (gebruik het alleen voor mijn gezicht - als ik het niet vergeet). Die blauwe pot heb ik ook in huis maar ik vind hem niet fijn om te gebruiken. Te dik en te vet.

 8. Ik ben ook fan van Nivea soft.
  Man en ik gebruiken het allebei. Voor gezicht, en body het douchen.

  Heel makkelijk. Één grote pot in het toiletkastje.

  En als je ze in de aanbieding koopt voor 1+1 gratis, ben je maar heel weinig kwijt.
  Die aktie komt heel regelmatig terug.

 9. Ik gebruik een goedkoop smeerseltje voor de ouder wordende huid van de HEMA. Alleen '-smorgens btw.

  Ik heb een tijdje niveau blauw als dagcreme gebruikt, maar dat had een negatief effect op de conditie van mijn huid. De prorien liepen vol zooi door die vettigheid en de meeëters vierden feest.
  Ben er acuut mee gestopt.

  Het spul heb ik niet (meer) in huis.

 10. Ik weet alles van Nivea. Ik gebruikt alleen niet. Zit parfum in denk ik. Gebruikt zonder parfum. Gezicht crème zonder parfum erin. Anders krijg ik uitslag van. Dan moet ik niet hebben. Ieder mens gebruikt wat anders.

 11. Je gezicht schoonmaken voor je gaat smeren is ook belangrijk. Kan gewoon met water. Anders wrijf je alle stof, vuil en huidvet samen met de Nivea in je huid,
  Ik vind Nivea heel lekker ruiken maar kan er jammer genoeg niet goed tegen, krijg er rode vlekken van.

 12. Ik gebruik (na heel veel andere dingen geprobeerd te hebben) nu Wild Argan Oil Body Butter. Van de Body Shop. Subtiele geur die lang blijft hangen. En net als Nivea duurt het even voordat het opgenomen is in je huid. #drogehuid

 13. Ik gebruik de producten van Biodermal. Bevallen me toch het best. Heb veel merken geprobeerd, maar bij Biodermal blijven hangen. Vaak heeft het Kruidvat een actie, dan heb je twee voor de prijs van 1, goed te doen dus!

 14. Ik gebruik al jaren dove rich nourishment creme. Dat is die in het platte potje. Heerlijke creme voor mijn droge huid. Niet duur en heel vaak een actie van 1+1 gratis. Ook mijn dochters gebruiken het inmiddels als dag en nachtcreme.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>