Reacties

Niet Instagramwaardige lunch — 31 reacties

 1. Eigenlijk niet gezond om aan je computer te eten, naar het schijnt. Ik zondig er ook steeds tegen hoor.

  En wat die nivea als dagcrème betreft. Koop het niet meer sinds ik besef dat er betere producten zijn die bovendien niet op dieren getest werden.

 2. Ik eet rond 14:00 warm. Mijn ontbijt van 08:30 is ook gewoon tarwebrood met daarop camembert (is goedkoper en lekkerder dan Nederlandse kaas met minder zout en er wordt minder melk voor ingedikt.)

 3. Mijn ontbijt/Lunch bestaat uit 2 crackers met kaas en een kopje koffie ,dus eigenlijk mijn brunch .Tis erg weinig maar mijn eetlust is verdwenen sinds ik de medicatie slik .Dus maar multi vitaminen extra in verleg met de huisarts

 4. Ik ben veel aan het opmaken ivm as vakantie en dan moet ook de vriezer wat leger want we nemen altijd veel uit Frankrijk mee. De lunch bestond voor een deel uit restjes bij een chinese kool salade, uit de vriezer stukje rookworst even gebakken in plakjes, plakjes leverworst en flink stuk feta. Was heerlijk,

 5. 2 Volkoren boterhammen, een met pindakaas en een met honing.
  Daar bij een beker thee.
  En altijd in de stoel voor de schuifpui. Ik kijk dan over de tuin naar het weiland, waar altijd wel wat te zien is.
  Op woensdag altijd aan de tafel met de twee kleinkinderen, die we uit school gehaald hebben.

 6. Ik eet ook graag kliekjes van de vorige dag. Soms draai ik een salade in elkaar. Maar ook vaak 2 of 3 boterhammetjes. Soms met exotisch beleg (avocado) maar kaas met appelstroop blijft populair! Zo heb je meteen wat afwisseling.

 7. Ik eet dan iets meer, maar dat heeft misschien ook met het werk te maken en met het geslacht. Maar verder vind ik de boterham er heerlijk uit zien. En van eten moet je geen foto maken, maar moet je eten.

  Love As Always
  Di mario

 8. Ik eet voor lunch altijd 2 volkoren boterhammen, 1 met kaas en 1 met pindakaas en een kop thee. In de ochtend 1 banaan en 1 kop brandnetelthee. Als ik vrij ben havermoutpap meer bessen en amandelen en kaneel hmmmm.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder