Wat ligt er op jouw nachtkastje?

nachtkastje

Het Tea Topic van vandaag is de vraag: ‘Wat ligt er op jouw nachtkastje?’

Mijn nachtkastje is een klein kastje van Leenbakker. Het is wit en er zitten twee rieten mandjes in die als lades dienen. Het is een leuk nachtkastje vind ik. Hij is zoiets als deze.

Wat ligt er op jouw nachtkastje?

Op mijn nachtkastje staat een lampje en een doos tissues voor als ik ‘s nachts weer eens mijn neus moet snuiten. Als ik naar bed ga, leg ik er mijn smartphone op.

Verder ligt er eigenlijk niets op! De twee laatjes ín het nachtkastje bevatten boeken, diverse flesjes huismerk Otrivin flesjes, een potje Kruidvat Vicks VapoRub en wat rondslingerende tissues. Nu ik het zo type bedenk ik me:

‘Ik moet die laatjes echt eens uitmesten!’

Dat kan mooi bij wijze van Kastje per dag project.

Huisvlijt Linkparty reminder

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

https://fresh.inlinkz.com/js/widget/load.js?id=c0efdbe6b4add43dd7ef

Wat ligt er op jouw nachtkastje?

Similar Posts

22 Comments

 1. Zakdoeken, spannender kan ik het niet maken. Als ik wakker wordt moet ik altijd niezen en mijn neus snuiten.

  Love As Always
  Dimario

 2. Mijn nachtkastje is een ouderwetse bijzettafel en heeft een vrij groot blad. Als er teveel blijft liggen, dan ‘snoei’ ik er even weer in. Maar wel altijd: wekker, zakdoeken, lippenbalsem, kleine snuisterijen, boeken en potlood/pen.

 3. Op mijn nachtkastje ligt een leesbril, zonder kan ik helaas niet meer. Helemaal niet in de slaapkamer.

 4. Een stapel boeken een brillendoos, oplader en telefoon als ik in bed lig. Ik heb overigens een mandje wat aan bed hangt. Wat eronder ligt is veel interessanter maar zet ik liever niet hier neer;)

 5. Leuke vraag. Bij mij in de laatjes ligt van alles wat ik niet zo vaak nodig heb. Op mijn nachtkastje staat een lampje, een glas water en een wekker. Verder liggen er mijn medicijnen die ik op mijn nuchtere maag moet slikken en ‘s nachts een boek, een bril en mijn telefoon. O ja, en er ligt op de één of andere manier ook altijd een verdwaalde pen.

 6. Haha goeie! Bij mij ligt er ook van alles in. Watten. Vast ook wel een oud flesje Otrivin. Haarspulletjes. Oude creme of medicijnen. Wat paracetamol in geval van nachtelijke hoofd- of menstruatiepijn. Ik mis vast nog van alles, opruimen is een goed idee van jou!
  Óp het nachtkastje staan wat mooie stenen.

 7. Een mandje met vanalles, oplaadkabel, stekker tandenborstel,allerlei crèmes en bodymilk lampje.olie om te smeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.