Reacties

Een kastje per dag: 1 kastje op dinsdag — 30 reacties

 1. Het ziet er gaaf uit joh! Misschien dat ik ook eens bij de Action ga neuzen. Ik heb ook een paar van die slordige ruimtes waar ik niet goed bij kan. Stapeldingen zijn zo handig.

 2. Iedereen heeft denk ik wel zo'n plekje waar van alles even(....) gauw ingesmeten wordt.
  Altijd prettig als het dan weer eens opgeruimd is!
  Ik doe niet mee aan dat Kastje per dag, vanwege het altijd onverwachte vele werk in moestuin en anderszins.
  Hoewel het een leuk project is. Momenteel zijn wij ook weer aan het opruimen vanwege interne verhuizing ;)

 3. Het lijkt wel zo'n fotoserie van een middeltje waarbij je zeker in een week 25 kilo afvalt, en dan zie je links een heel dikke vrouw en rechts een hele magere vrouw, wellicht een heel andere persoon. Ongelooflijk dat dit hetzelfde kastje is, netjes hoor, goed idee.

 4. Ik heb ook meegedaan. Maar bij mij waren er geen 365 kastjes. En nog steeds pluk ik de vruchten ervan. Ik leg altijd terug waar ik iets pak en daardoor hou je het overzicht. Het enige dat ik nu op moet ruimen is de rommel van de kids en manlief. ;-)

 5. Wauw leuke oplossing ;) Hier zou ik op zolder eerder 1 doos per dag moeten uitzoeken.. maar heb al 2 jaar geen zin en er zijn daar nog wat schatten te vinden altijd wel leuk om te zien wat je ooit in een doos hebt gedaan, heb jij dat ook?
  Groetjes Famke

 6. Wat een slim idee! Ga je het nou ook zo netjes houden?
  Mijn probleem is dat ik heel goed dingen netjes kan maken, om het dan binnen 24 uur door de chaoot in mij weer compleet overhoop te laten halen...
  En kastjes met een dichte deur (waar je dus niet doorheen kunt kijken) zijn helemaal een ramp...

  Toch, nogmaals, ik vind het wel een enorm slim idee. Dus wie weet, misschien probeer ik het nog eens ;)

 7. Het idee van een kastje per dag spreekt mij wel aan. Maar ik haal zelfs geen kastje per week... En het moet steeds opnieuw hè, want er sluipt toch weer rommel binnen... Maar ik vind het prachtig om de voor- en nafoto's te zien en te zwijmelen bij het idee van opgeruimde kasten...

 8. Hier geen kastje per dag maar de bedoeling was een ruimte per dag flink aanpakken. Je voelt em al aankomen. Vandaag zou ik de badkamer grondig doen. Nou heb em wel gedaan maar lang niet zi grondig als ik zou willen. Had nl de hele nacht al knallende koppijn. Dus verdeeld over de dag elke keer 10 minuten in de badkamer en uiteindelijk toch gestopt. Het ziet er wel een stuk aangenamer uit dan vanmorgen. Dus uiteindelijk toch een klein beetje een geod gevoel. Morgen zien we wel weer verder

 9. Die stapelboxen zijn handig zeg! Doet me denken aan mijn trapkast (een grote) die ik ook altijd netjes probeer te houden, maar toch moet ik er af en toe even grote opruiming houden.

 10. Dit is echt iets voor mij! Nu we kleintjes hebben is ons huis volgelopen met spullen. En eerlijk gezegd weet ik niet eens meer wat we allemaal hebben.

 11. Nee, daar doe ik niet aan mee. Ik moet eerlijk zeggen dat al mijn kasten netjes zijn. Maar goed; ik heb een jaar geleden alles opgeruimd en sindsdien geen rommel meer gemaakt. Dus... :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder