Reacties

Nachtkastje Action voor 15,95! — 30 reacties

 1. Bij ons staan 2 witte identieke kastjes die bij de bedden zijn gekocht. Wit met blanke greepjes. Bij jou vond ik het tafeltje mooier bij het bed passen dan het kastje maar je kan er niks in stoppen dat is waar.

 2. Nachtkastjes met een lade en 2 plankjes (deurtje ervoor) . Gekocht bij I. ke.a en zelf in elkaar gezet. Wij hebben ook zo'n bed als jullie en de nachtkastjes passen er precies bij.

 3. Haha Sillie!
  Naast ons bed staat niks, dat past niet. We slapen in een bedstee, die zo breed is als een 2pers. matras. Aan ons voeteneind staat een langwerpig, laag tafeltje van de ikea. Hierop ligt de babyfoon, telefoonoplader, kaarsen, tissues en boeken/tijdschriften.

 4. Bij ons aan weerszijden van het bed twee identieke ladenkastjes van Ikea. Ik hou erg van symetrie, anders vind ik het te onrustig... De laden zijn heel diep en er zit van alles in, van ondergoed, tot sokken tot voorraad toiletspullen... Geen kast in badkamer, dus dat komt heel goed van pas. Wij hebben helemaal geen zolder, alleen twee slaapkamers en heel weinig bergruimte, dus de ruimte die we hebben moet goed benut worden... Boeken gewoon in de boekenkast, wij kunnen allebei niet lezen in bed... scheelt ook weer...
  Ik wens je een heerlijke dag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  • Ik houd ook van symmetrie. Om die reden heb ik zelfs nog overwogen het kastje aan mijn kant ook te vervangen met een kastje van de Action. Maar daar had ik dan toch geen 15 euro voor over.

 5. Hier aan mijn vriends kant een muur (anders gaan de deuren niet meer open... onze slaapkamer is eigenlijk te klein voor een tweepersoons bed!) en een plankje waar zijn tablet op kan als hij wil lezen, en aan mijn kant een plastic bak vol troepies,waar ik nog wat op kan zetten ook.

 6. Mijn man heeft een heusch nachtkastje met drie lades. Bij het bed passend. Ik heb niets en daar heb ik bewust voor gekozen: zo kan ik er geen rommel van maken!

  • Het is een tafeltje dat gemaakt is van onze oude kersenboom. Er kleeft dus ook nog sentiment aan. Maar praktisch gaat voor sentiment. En dat tafeltje kan ik wel ergens anders kwijt.

 7. Leuk kastje zeg! En niet duur...
  Bij ons staan er identieke nachtkastjes, ieder met 1 laatje en 1 deurtje. Ik ben zelf ook zo, gebruik ook het liefst alle ruimte op een goede manier!

 8. ik heb ook een zolderkamer met schuin dak.
  Naast mijn kingsize tweepersoons grenen kajuitbed, staan aan weerzijde bijpassende nachtkastjes.
  Een paar jaar nadat ik dit bed (dat een eigen ontwerp van iemand is en dus enig in zijn soort) kocht vond ik in de zelfde stijl nog een serie van 8 kastjes die staan aan weerzijden onder het schuine dak en daar zitten al mijn liggende kleren en boeken in.
  Mijn kamer is erg groot en dus heb ik aan één kant ruim voor de lage kastjes nog twee hoge hangkasten geplaatst.

 9. Naast mijn bed staat een mahoniehouten kastje met marmeren blad, dat kastje komt nog uit het ouderlijk huis van mijn vader en zal ongeveer 80 jaar oud zijn. Aangezien ik maar alleen ben is 1 kastje voldoende. Maar mocht ik er ooit nog een nodig hebben dan word dat een kastje uit de kringloop of van een rommelmarkt. Je hebt dan wel niet veel voor het kastje betaald en misschien doe je er jaren mee, persoonlijk vind ik het zonde om voor dat doel een nieuw kastje te kopen.

 10. Zelf vind ik het Nachtkastje van Xenos erg leuk, maar het klopt wat je schrijft die zijn vrij duur.
  Wij hebben geen 2 identieke kastjes naast ons bed . Ik heb een soort van kist waar de wekker op staat en onderin staan wat leuke boeken. Aan de andere kant staat ook een soort van klein kastje maar heel anders. Zelf hou ik wel van net iets anders dan 2 hetzelfde maar dat is voor ieder persoonlijk.

 11. Ideaal, een nachtkastje voor die prijs. Ik vind een nachtkastje zo'n typisch 'gebruiksvoorwerp' dat er van mij niet perfect uit hoeft te zien en dat al helemaal niet te veel moet kosten. Dit lijkt me dus een prima oplossing.

 12. Ik heb aan allebei de kanten een nachtkastje van Lidl of Aldi of zo. Ik weet het meer. Maar ze waren inderdaad ook maar 15 euro of zo. Het zijn een soort hoge tafeltjes met een laatje erin. Ik vind ze zo leuk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder