Reacties

A man called Otto review — 12 reacties

  1. Wat jammer Nicole ik had de Zweedse film gezien en was erg geraakt, lach en een traan. Nu met mijn man deze met Tom Hanks gekeken en we vonden hem allebei dus weer heel ontroerend. Echt een aanrader dus.

  2. Jammer dat je het niks vond. Ik vond hem heel leuk en goed.
    Tom Hanks natuurlijk, maar ook het verhaal was gewoon leuk.
    Ik zou niet weten wat er niet origineel aan was, behalve dat het sowieso al een remake was. Als het over originaliteit gaat, kun je bijna elke film welk aan zeven anderen relateren.
    Ik vind het een erg negatieve review. Dat mag natuurlijk, het blijft een mening, maar dan heb ik toch wel slechtere films gezien die deze toon verdienen.

    • Ik vond het een mooie film om te kijken. Het karakter van de moeder vond ik heel verwarmend en uitnodigend ( en ja, zeker chaotisch 😁), dat van Otto herkenbaar en aandoenlijk. Sommige stukjes van de film absurd, andere heel goed voor te stellen in het leven. Ik zou deze film geen negatieve review geven, ik ben blij dat ik hem heb gezien.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>