Reacties

6x je thuis seizoensgebonden inrichten — 23 reacties

 1. Bij anderen vind ik het heel leuk, die seizoensgebonden inrichting. Zelf begin ik er niet aan. Ten eerste vind ik al die snuisterijen te onrustig in huis bij mezelf en ten tweede heb ik geen plek om ze te bewaren buiten het seizoen om dat ze er moeten staan. Bij mij ziet het er dus altijd hetzelfde uit.

 2. Ik houd heel veel van de seizoenswisselingen! En ik vind het ook leuk om daar in het huis iets mee te doen. Maar het blijft klein, zoals een decoratiehoekje. Ik probeer niet teveel plastic meuk te kopen. Ik ben dol op agenda's en kalenders met mooie seizoensgebonden afbeeldingen. Ik heb een nieuwe mok gekocht met een herfstafbeelding! En verder kijk ik op Pinterest naar prachtige plaatjes. 😉

 3. Ik heb verschillende dekentjes, kussentjes, kaarsen , vloerkleden. En dan wissel ik gewoon. We hebben 2 bomen met dennenappels die ik dan met wat kastanjes, eikeltjes, noten in een glazen vaas of schaal leg. Ik koop GEEN herfstspullen hoe schattig ik die bende ook kan vinden. En ik ben dol op Valhalla ze heeft helemaal gelijk.

 4. Ik ben ermee gestopt.
  De woonkamer voelt zen voor mij met een stuk minder decoratie.
  Wat ik wel doe is nu het donkerder weer wordt een kaarsje aan doen of een waxinelichtje in een van de weinige lampjes die ik daarvoor bewaard heb.

 5. Het is prachtig om seizoensgebonden je huis aan te passen, elk seizoen is hier steeds zo anders.
  Warme kleuren in de winter en lichte in de zomer, maar ook kan je zo de geuren aanpassen in je huis. Warme kruiden en kaneel in de hersft en winter en in de lente en zomer frisse citrues geuren en bloesems.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder